Eva – Design romanesc

Astazi s-a inaugurat in centrul capitalei un pop-up store inedit, care reuneste intr-un spatiu unic cativa dintre cei mai reprezentativi designeri romani. Magazinul  Eva – Design Romanesc, deschis in perioada 15 mai – 15 iulie pe Bulevardul Magheru nr.9, reprezinta prima manifestare din cadrul unui amplu proiect de dezvoltare urbana intitulat sugestiv Downtown Bucharest, initiat de DC Communication si Molecule F (prima platforma online care ii reuneste pe cei mai importanti designeri romani).

Timp de doua luni, magazinul Eva – Design Romanesc va constitui un punct de informare privind proiectul Downtown Bucharest si va servi si ca spatiu de expunere a celor mai recente colectii ale designerilor: Adelina Ivan, Carla Szabo, Carmen Secareanu, Ciprian Vrabie, Irina Schrotter, Kristina Dragomir, Lady Magpie, Murmur, Patzaikin, Venera Arapu si 109.

Acest pop-up store a transformat complet aspectul vitrinelor celebrului magazin Eva (un reper important pentru identitatea bulevardului bucurestean Magheru, dar si pentru centrul capitalei in ansamblu), prin implicarea designerilor de top care s-au alaturat campaniei Downtown Bucharest.

Va las in continuare sa descoperiti cateva imagini ale acestor vitrine si din interiorul magazinului Eva – Design Romanesc si va invit cu caldura sa ii treceti pragul cat mai curand. Eu m-am indragostit de palariile realizate de Kristina Dragomir (pentru care designerul a ales si un mod de expunere spectaculos si extrem de chic) si de noua colectie Les Vampires de la 109, asa ca ma voi reintoarce cu siguranta.

Ii felicit pe initiatorii proiectului – DC Communication si Molecule F – chiar este un lucru minunat ce au realizat pana acum.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Recomandare film: The big wedding

Următor

Cat costa sa fii Marele Gatsby?