Energie pentru fapte bune

totul-incepe-acasa

Energie pentru fapte bune se intituleaza platforma de responsabilitate sociala a GDF SUEZ Energy Romania, iar in urma cu cateva zile am avut ocazia sa probez adevarul ce se ascunde in spatele acestor cuvinte. Faptele bune iti dau energie, intradevar. Cum si in ce fel am sa iti povestesc pe scurt in continuare.

Sambata trecuta, la o ora pe care o consider de-a dreptul obscena in weekend si apoi pe un soare arzator care nu te imbia decat sa cauti umbra si racoarea, impreuna cu Andreea, Cabral, Cristi si alti cativa voluntari minunati, am dat o mana de ajutor la realizarea termoizolatiilor unor case familiale din cadrul SOS Satele Copiilor.

Energie pentru fapte bune

Aceste case familiale, ce nu au mai fost renovate de foarte multi ani, sunt caminul a peste 80 de copii aflati in ingrijirea unor mame sociale. Prin programul “Totul incepe acasa!”, derulat de GDF SUEZ Energy Romania, Fundatia GDF SUEZ si Habitat for Humanity Romania, toate cele 12 case din cadrul SOS Satele Copiilor din Calea Floreasca nr 165 vor fi renovate si eficientizate energeticpana la finalul anului 2014, pentru a asigura conditii cat mai bune de locuit si invatat.

totul-incepe-acasa

Energie pentru fapte bune

Am descoperit astfel principiul de baza al izolatiei unei locuinte, o particica din munca extraordinara realizata de Habitat for Humanity (pe care va invit sa ii urmariti si sa ii sustineti oricand puteti, activitatea lor se bazeaza foarte mult pe voluntariat), dar si satisfactia pe care ti-o da o fapta buna. Oboseala, foame, disconfort, toate palesc cand te gandesti la obiectiv si rezultat…

Sincer, va recomand experienta!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

planuri de weekend
Anterior

Planuri de weekend

Cum sa pastram bronzul mai mult timp
Următor

Cum sa pastram bronzul mai mult timp