Emotionant – Flashmob Laura Stoica

Una dintre manifestarile incredibilei forte a social media, si in special Facebook daca aplicam strict la tara noastra, este flashmob-ul (o adunare de oameni ad-hoc, intr-un loc public traficat, pentru a realiza un act artistic in scop de amuzament, pentru scurt timp, la final dispersandu-se rapid).

Companiile istete si vizionare au preluat rapid acest instrument pentru un marketing exceptional cum a fost, de exemplu, T-mobile:

Totusi cele mai impresionante raman insa flashmob-urile de comemorare si omagiu, asemenea celui organizat pe 9 martie anul acesta in Centru Vechi din Bucuresti, la aniversarea a 7 ani de la moartea, intr-un tragic accident de masina, a artistei Laura Stoica.

Pe mine m-a emotionat, mai ales ca apreciam si apreciez in continuare superba voce si timbrul special ale Laurei Stoica. M-a impresionat si faptul ca numerosi artisti au raspuns acestei invitatii (Paula Seling, Silvia Dumitrescu, Aurelian Temisan, Monica Davidescu, Vicki Red, Pepe, Crina Matei, Ailin Cadir, Cristina Cioran si fostii concurenti de la Vocea Romaniei – Dragos Chircu, Dalma Kovacs, Monica Odagiu, Robert Patai)…

A iesit foarte frumos, nu-i asa?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Candy vs. Pastel

Următor

Recomandare film:
Hitchcock - maestrul suspansului