Travel light: Embryolisse Lait-Crème Concentré, ideală pentru vacanțe

Vara este prin excelență anotimpul vacanțelor și călătoriilor. Mici și dese, mai nou… așa își doresc parcă toți operatorii aerieni (dar mai ales low-cost) prin ofertele excepționale, pe perioade limitate, ce curg parcă în fiecare zi.

Și cum orice ofertă minunată are limitările și constrâgerile ei, una dintre cele mai « dificile » pentru mine (și nu numai, cred) este cea legată de produsele cosmetice.

Am descoperit însă un produs parcă special creat pentru vacanțe și călătorii, eficient și având multiple funcționalități – Embryolisse Lait-Crème Concentré, o cremă vedetă, multi premiată, creată de un medic dermatolog în Franța în anii ’50, comercializată de peste 6 decenii în farmaciile din întreaga lume și devenită obiect de cult chiar și pentru artiștii scenei.

Hrănire și îngrijire. Embryolisse Lait-Crème Concentré a fost creată sub control farmaceutic, fiind testata în condiții riguroase de doctori dermatologi și specialiști. Aceasta este garanția eficienței sale, de care însă te convingi de la prima aplicare. Îți recomand, dacă încă ești reticentă, și o simplă căutare de google… te vor impresiona cu certitudine numeroasele cuvinte apreciative la adresa acestui produs.

Pentru toate tipurile de piele. Orice tip de piele are nevoie de hidratare eficientă, mai ales vara și mai ales în vacanțe când nu ai timp de un ritual de îngrijire a pielii foarte complex și îndelungat… Dar îți dorești ca pielea ta să arate cât mai bine, să fie strălucitoare și catifelată, adică perfect hidratată. Embryolisse Lait-Crème Concentré este îmbogățită cu acizi grași esențiali și vitamine pentru a hrăni chiar și zonele cele mai uscate ale pielii și a crea o barieră protectoare împotriva factorilor de agresiune din mediul înconjurător.

 3 în 1, produs multifuncțional. Aceasta este partea mea favorită legată de Embryolisse Lait-Crème Concentré. Pentru că ador simplitatea în vacanțe, am descoperit cu cea mai mare bucurie că pot utiliza acest produs în nenumărate feluri.

S-a dovedit în primul rând o bază excelentă pentru machiaj (da, pentru acel machiaj lejer și natural de vară, dar și pentru unul puțin mai sofisticat, de cocktail), netezind perfect tenul, conferindu-i acea textură catifelată pe care fondul de ten se așează atât de bine, uniform, fără defecte.

Seara, înainte de culcare, sau în pauzele de respiro, am folosit Embryolisse Lait-Crème Concentré ca mască hrănitoare, aplicând produsul într-un strat mai consistent și lasându-l să acționeze câteva ore bune, pentru restabilirea hidratării optime a pielii și calmare, mai ales după expunerea la soare. Binențeles că a fost și crema de noapte pe care am utilizat-o în călătorie!

Embryolisse Lait-Crème Concentré a înlocuit în vacanțe și laptele demachiant. Fiind recomandat și tenurilor sensibile sau cu probleme, face față cu succes chiar și zonei foarte delicate din jurul ochilor (nu l-am testat încă pe mascara rezistentă la apă, dar pentru înlăturarea fardului de pleoape s-a descurcat excelent).

La toate acestea, se adaugă faptul că poate fi folosit atăt pe față, cât și pe corp – pentru hidratare, calmare, după plajă sau duș…

În concluzie : I love to travel light ! Beauty kit-ul de călătorii arată deci foarte simplu vara aceasta – Embryolisse Lait-Crème Concentré + câteva produse pentru machiaj și, obligatoriu, produsul de protecție solară cu factor ridicat (SPF50, cel puțin până în septembrie).

Embryolisse Lait-Crème Concentré poate fi achiziționat online, pe Optimashop.

Vă doresc vacanțe excepționale!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Weekend brunch @ Poesia

Următor

Restaurant Beirut: cel mai bun ras asfour din București