Efectul WOW! NIVEA Care

NIVEA Care

Totul a început cu o invitație, o provocare pentru mine, de a-mi depăși reținerile de vorbi în fața camerei, de a dezvălui în câteva cuvinte experiența NIVEA Care, de a încerca să explic efectul WOW pe care îl are asupra pielii mele.

Dar să o luam cu începutul, de ce o simplă cremă ar putea avea acest efect WOW, cu ce ar putea să ne uimească, ce o face excepțională?

Nivea Care WOW cream

Totul începe cu hidratarea, cel mai important gest al rutinei de frumusețe. De ce o consider atât de importantă?

Pentru că o piele hidratată este o piele strălucitoare, sănătoasă, catifelată și plăcută la alegere, iar în timp, hidratarea întârzie evidențierea semnelor de îmbătrânire a pielii (mult detestatele riduri).

NIVEA Care este o cremă completă care îmi oferă toată hidratarea de care pielea mea are nevoie pe tot parcursul unei zile.

O pot folosi dimineața, ca bază pentru machiaj (tenul meu are nevoie de foarte multă hidratare pentru ca fondul de ten și celelalte produse de make-up să se așeze perfect), în timpul zilei pentru a scăpa de senzația neplăcută de piele uscată de fiecare dată când mă spăl pe mâini, seara, după duș, pentru a-mi hidrata pielea corpului, dar și înainte de culcare, NIVEA Care dovedindu-se o cremă de noapte excelentă datorită proprietăților de hidratare intensă. Aș mai putea adăuga talpile și cuticulele, unde tot NIVEA Care rezolvă problema pielii uscate, care strânge și este neplăcută la atingere (și ca aspect binențeles).

Nivea Care WOW cream

E atât de simplu: un singur produs, hidratare multiplă! Evident produsul ideal pentru călătorii, pot renunța la cel puțin 4 creme și loțiuni.

Și pentru că niciodată nu este suficient timp, nici măcar pentru rutina de frumusețe, NIVEA Care prezintă un avantaj major, prin care cucerește de la prima atingere / aplicare: textura ușoară, de gel cremă, care se absoarbe rapid în piele, lăsând-o netedă și catifelată.

Dacă te întrebi de ce, această calitate este conferită de tehnologia inovatoare, cu cristale de ceară foarte hidratante, încorporate în textura lejeră.

Înainte de a vă arăta un filmuleț simpatic, rezultatul colaborării cu NIVEA, de care vă povesteam la început, vă îndemn să vă hidratați… și să urmăriți în continuare blogul. Împreună cu NIVEA, vă pregătesc câteva surprize!

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

  1. pentru ten am o loțiune hidratantă cu vitamina c la care țin ca la ochii din cap.
    dar cred că voi încerca nivea care pentru corp.
    mulțumesc. :)

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

RGPINK 2016
Anterior

Road Grand PINK revine in Otopeni pe 23 aprilie 2016

Gondola Sinaia
Următor

Vacanță în România: 7 lucruri de făcut în Sinaia