Down the memory lane: summer make-up by Douglas

summer make-up by Douglas

Vara prefer să renunț la machiaj pentru că mă gândesc cât îi este de greu pielii sa respire sub multiple straturi de produse de make-up – un BB Cream sau o cremă ușor nuanțatoare, obligatoriu cu SPF ridicat, puțin blush și mascara nu prea contează, zic eu.

Am făcut însă o excepție, cu câteva zile în urmă, când am acceptat invitația Douglas România de a descoperi noua gamă proprie de machiaj.

Astăzi mi-am amintit de acest summer make-up lejer și strălucitor, perfect pentru zi, dar și pentru o ieșire în oraș, într-o seară caldă de vară.

Un fond de ten cu o textură lejeră și acoperire medie, plăcută la atingere și rezistent – Douglas 24H Foundation, pe care am decis deja că îl voi achiziționa cu prima ocazie.

Pudra Douglas Aquarelle, care fixează și desăvârșește machiajul tenului, adăugându-i în același timp aspectul ușor bronzat, atât de căutat vara… poate juca excelent și rolurile de fard de obraz, iluminator…

Pentru machiajul ochilor, un eye liner albastru discret (pe pleoapa superioară) și alb, pentru iluminare (pe cea inferioară) completează perfect nuanțele de brun ale fardului. Mascara Douglas Mini Maxi a fost o surpriză extraordinară – separă și definește într-un mod natural genele.

Make-up Douglas

make-up Douglas

Summer make-up Douglas

make-up_Douglas

summer make-up Douglas

Am încercat doar o minusculă parte din gama Douglas make-up, dar vă propun să descoperiți în magazinele Douglas noua linie pentru acest sezon, ce include pudre prețioase (Douglas Greek Princess Golden Sparkling Powder este clar vedeta verii), creioane de ochi pentru priviri magnetice, rujuri în cele mai tentante nuanțe și lacuri de unghii strălucitoare și în tendințe.

Beautify you_Douglas make-up

Beautify you_Douglas make-up_Greek princess

Beautify you_Douglas make-up_Greek princess

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top Zara
Anterior

Under the Greek sun

Următor

InstaLife #11