Doutzen Kroes for H&M

Frumosul model de origine daneza, Doutzen Kroes este imaginea campaniei de vara 2013 a retailer-ului H&M, intitulata sugestiv Sensual Summer. Noua campanie H&M, filmata in decoruri estivale in Mexic,  o infatiseaza Doutzen Kroes in piesele cheie ale colectiei de vara 2013.  Imaginile se succed ca intr-un album cu amintiri din vacanta de vara, prezentand piesele esentiale ale sezonului – sortul safari, piese din dantela, rochiile de plaja – intr-un mix incantator de tonuri nisipii si printuri moderne, croieli sexi dar confortabile.

Nu ca as mai fi avut nevoie de un argument in plus pentru a vizita magazinele H&M (o fac oricum de oricate ori am ocazia), dar priviti-o doar pe Doutzen Kroes in imaginile campaniei. Este incantatoare! Sincer nu ma asteptam ca H&M sa vina cu o campanie atat de reusita atat de repede dupa cea cu Beyonce as Mrs. Carter in H&M, dar iata ca o dubleaza pe aceasta cu succes prin Sensual Summer.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Tom Ford Signature Fragrances

Următor

Antonia, o petrecere surpriza si un fost campion de F1