Dolce, noul parfum Dolce & Gabbana

Dolce by Dolce & Gabbana

Un nou parfum, o noua promisiune a unei calatorii senzoriale pe taramuri de vis, arome delicate, proaspete si feminine. Dolce este noua compozitie parfumata Dolce & Gabbana care te poarta in universul minunat al Siciliei, pe note delicate de flori albe.

Parfumul se deschide cu mirosul dulce al florilor de portocal si de papaya, carora li se alatura treptat o combinatie unica si opulenta de nufari albi, narcise si flori de Amaryllis alb (foarte asemanatoare cu crinii, originare din Cape Town si utilizate pentru prima data intr-un parfum). Aceasta semnatura florala este echilibrata de notele calde de mosc, accentele lemnoase de cashmeran si condimente picante.

Dolce-by-Dolce-Gabbana

Cum este Dolce, noul parfum Dolce & Gabbana? Eu zic ca este minununat, un parfum feminin, senzual si seducator, care te invaluie intr-o aroma florala delicata si te cucereste de la primele note. Dolce este totusi un parfum puternic si persistent, care te va atrage si cuceri precum un buchet de flori incantator, efectiv nu m-am putut desparti de testerul pe care l-am pulverizat pentru prima data. In timp, mirosul se aseaza, iar buchetul de arome rezulta intr-un parfum usor dulceag, dar proaspat, asemenea unui camp de flori.

Dolce-and-gabbana-dolce-perfume-kate-king

Creatorii acestui parfum, Domenico Dolce si Stefano Gabbana, sunt foarte atasati de noua creatie parfumata, ce reflecta nostalgia Siciliei si a inceputurilor. „Nobletea sufletului, eleganta gesturilor cotidiene, bucuria de a impartasi din generatie in generatie si perfectiunea fara efort a unei flori albe. Aceasta este imaginea Siciliei pe care o port in gand si pe care o surprinde acest parfum delicat”, dezvaluie Domenico, in timp de Stefano completeaza „Dolce este un parfum contemporan inspirat de o amintire. Originalitatea sa nu tine doar de modalitatea in care a fost creat, folosind esente traditionale si alte ingrediente absolut noi, ci si de faptul ca reprezinta transpunerea intr-un parfum a unei iubiri pure, care prin inocenta sa isi va pastra vitalitatea tinereasca”.

dolce-and-gabbana-primavara-vara 2014

dolce-and-gabbana-primavara-vara 2014

Pare ca nostalgia Siciliei le-a inspirat nu numai noul parfum Dolce, colectia Dolce & Gabbana de primavara – vara 2014 prezentand puternice influente, pe care le regasim mai ales in printurile si aplicatiile florale delicate si diafane, la fel si imaginile campaniei Dolce & Gabbana pentru acest sezon. Va las sa va delectati in final cu cele mai feminine si incantatoare piese ale colectiei Dolce & Gabbana de primavara – vara 2014.

In februarie, puteti descoperi Dolce, noul parfum Dolce & Gabbana in parfumeriile Douglas… iar eu cred ca va deveni unul dintre parfumurile mele preferate. Voi ce parere aveti?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Recomandari de weekend

Shopping de primavara
Următor

Shopping de primavara