DIY: 6 decorațiuni simple handmade de Halloween

Nu îmi aduc aminte când exact a devenit Halloween o sărbătoare atât de populară și la noi, dar de câțiva ani, la sfârșit de octombrie, totul este despre dovleci, pânze de paianjen și vrăjitoare.

Și cum anul acest pică într-o zi de luni, avem un întreg weekend (înainte) pentru a sărbători Halloween cum se cuvine, prin petreceri costumate, ateliere de cioplit dovleci și alte nenumărate activități tematice.

Dacă vă bate gândul de a invita spiritul de Halloween, măcar puțin, în casa voastră, vă propun 6 idei de decorațiuni simple handmade de Halloween, alese de pe Pinterest dintre numeroase opțiuni la fel de simpatice.

Evident, dacă sunteți fani DIY, vă invit să le descoperiți și pe cele mai complicate.

Halloween_handmade_decorations

Fantoma din conservă (1) : cateva cutii de conserve vopsite cu panglici albe îți pot transforma casa într-o mansardă bântuită. Instrucțiuni aici!

Monștrii din sticlă (2) : un mod ingenios de a servi vinul la o petrecere de Halloween cu prietenii.

Dovleacul ciuruit (3) : pentru că nu există Halloween fără «Trick or Treat».

BOO room (4) : nimic înfricoșător în interiorul dormitorului, nu aș vrea să aveți coșmaruri, dar o decorațiune elegantă pe ușă, la intrare, aduce spiritul Halloween-ul în casă.

Perna mumie (5) : confortabilă și în tematica de Halloween. Instrucțiuni aici!

Lumânări însângerate (6) : este totuși Halloween, trebuie să fie ceva înfricoșător. Instrucțiuni aici!

Dacă totuși preferați să nu stați în casă în weekend-ul de Halloween, revin curând cu sugestii de petrecere « de groază » a timpului.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

6 seriale pe care (să continui) să le vezi toamna aceasta

Următor

Ce fac de Halloween