Dinner by Private Chefs

Acest dinner by Private Chefs a fost una dintre cele mai plăcute experiențe culinare de la începutul acestui an. Vă povestesc pe larg mai jos.

Cum ar fi să poți organiza o cină sofisticată, care să îi lase cu gura căscată pe toți invitații, fără niciuna dintre bătăile de cap aferente unei cine? Fără goana după cumpărături. Fără gândit și răzgândit de 100 de ori asupra meniului. Fără ore petrecute în bucătărie și prea puține momente alături de invitați. Și fără un munte de vase de spălat la final!

Sună bine, nu-i așa? Pe asta a mizat și Bogdan Neacșu, cel care, alături de Cristi Șerb, propune de câteva luni și la noi serviciile „Private chefs„.

Ce înseamnă Private Chefs?

Înseamnă, în primul rând, să te bucuri de un meniu de restaurant în intimitatea casei tale. Un meniu ales de tine și preparat conform dorințelor tale, pentru tine și invitații tăi.

De cumpărături pentru meniul ales se ocupă tot chefii. Apoi, vin la tine acasă și pregătesc meniul, iar la final lasă totul lună.

În plus, pot aduce și vesela, dacă îți dorești farfurii mai spectaculoase, pe măsura preparatelor alese. Iar prezentarea acestora este similară celor din restaurantele de lux. Adică super plating la tine pe masă!

Unde și cum poți apela la Private Chefs?

Mesele pregătite de private chefs se desfășoară în general în București și împrejurimi, dar la cerere se pot deplasa și în țară. Ei pot găti pentru până la 20 de persoane și o pot face chiar la tine în bucătărie.

Îi suni sau le scrii la adresa de pe site, iar apoi ei se ocupă de restul: shopping, cooking & serving. 

Carte de vizită Private Chefs

Bogdan Neacșu a lucrat în București în bucătării de renume precum cea a hotelului Novotel, Joseph by Joseph Hadad, Press House Ballroom și Aristocrat Events, dar și în Belgia, la Liege, unde a fost sous chef-ul unui Steak House. În al doilea sezon al emisiunii Chefi la cuțite a ajuns până în faza semifinalei.

Cristi Șerb este câștigătorul primului sezon Chefi la cuțite, fiind bucătar cu experiență câștigată alături de Joseph Hadad, la hotelul Sheraton, dar și la restaurantele Cucina Borghese și Energiea.

Îți las și meniul cu care Private Chefs ne-au delectat într-o seară geroasă de ianuarie în cadrul fabulos al boutique-ului La Maison: File de cod cu mousse de țelină și spumă de pătrunjel, Mușchiuleț de miel pe pat de risotto cu spanac și mazăren și Mille feuilles. A fost delicios până la ultima îmbucătură! Iar dovada este că nu a prea rămas nimic în farfurii.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

gustul copilariei_prajitura cu bezea_Figaro
Anterior

Figaro, prăjitura cu bezea din copilăria mea

Următor

Cum slăbești fără a te înfometa până la vară