Din basme – noua colectie Parlor

Parlor SS14

Pentru mine, Parlor este sinonimul elgantei diafane, iar noua colectie nu m-a dezamagit. Tinute inspirate de personaje de basm, fine si pretioase, care m-au cucerit si mi-au inflacarat imaginatia.

Noua colectie Parlor m-a sedus complet, nu doar prin modelele delicate, cu volumetrii interesante si suprapuneri atipice, dar si prin paleta de nuante pastelate, punctate de rosu si negru, prin materialele pretioase (matase, organza, voal sau crep), cu unduiri fluide, fascinante.

Cred ca iti poti da seama din imagini de ce creatoarei brandului Parlor, Veronica Zaharia, aceasta colectie ii evoca « zane, nimfe, eroine de basm, iesite din imaginatia fericita a copilariei. »

Pe mine noua colectie Parlor ma trimite cu gandul la volumele groase de basme, de toate originile, dupa care ma dadeam in vant in copilarie, dar si la mult promovata si mult asteptata pelicula Maleficent (cromatic, dar si ca stil, cred ca toate personajele din Maleficent se regasesc in piesele colectiei Parlor).

Imi placea Parlor si inainte, dar noua colectie m-a cucerit definitiv. Este fabuloasa, nu-i asa ?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

maleficent - disney - angelina jolie
Anterior

Maleficent look

Maleficent Aurora
Următor

Maleficent, Aurora look