Digital Divas 2014

Digital Divas 2014

Anul trecut, in primul an de existenta La Chic Boutique si primul meu an de blogging am descoperit comunitatea “divelor online” in cadrul unui eveniment aflat si el la inceput de drum, la prima editie Digital Divas.

Nici nu mi-as fi imaginat ca nu va exista si o a doua editie Digital Divas (si o intreaga traditie in continuare, sunt sigura), dar speranta pe care nu mi-o formulasem decat in minte si in vis, de a fi si nominalizata printre potentialii castigatori in cadrul Galei Digital Divas 2014, iata ca s-a materializat.

Intel People's Choice Award - Digital Divas 2014

Asa ca va invit, va rog si va multumesc din suflet pentru votul vostru in cadrul Galei Digital Divas in categoria Intel People’s Choice Award. O puteti face accesand acest link (https://www.expremio.com/digitaldivas/), nu trebuie decat sa va completati numele si o adresa de e-mail, veti primi instant un mesaj de confirmare care contine si link-ul catre pagina de vot unde sper si va rog sa alegeti La Chic Boutique J. Nu va ia mai mult de 1 minut sa ma votati.

Sper sa ne vedem insa si la eveniment. Vor fi prezente o multime de “dive” pasionate de comunicarea online, de beauty si fashion. Si daca anul trecut am apreciat discursurile atat de diferite, dar atat de captivante ale unor speakeri ca Andreea Esca, Mirela Bucovicean (Molecule F), Diana Enciu & Alina Tanasa (Absolutely Fabulous) sau Ana Morodan, sunt sigura ca vor fi o inspiratie anul acesta Loredana Groza, Raluca Kisescu (Avon), Maurice Munteanu sau Vicky Nicola.

Asa ca va dau intalnire pe 3 iunie la Palatul Ghika din Bucuresti pentru o noua editie Digital Divas. Detalii despre eveniment gasiti pe site-ul dedicat.

Pana atunci, nu uitati sa ne votati (La Chic Boutique!) pentru Intel People’s Choice Award.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Flori_impletituri cu flori_imprimeu floral
Anterior

Inspiratia de azi : Flori

Starbucks Frappuccino
Următor

Cum stii ca vine vara la Starbucks?