Despre visuri: Calendarul Pirelli 2019

Calendarul Pirelli 2019 a fost lansat cu mare fast în seara aceasta la Milano, acasă la Pirelli. Sper că va fi și pentru voi o plăcere să îi descoperiți povestea.

Ca în fiecare an, așteptam cu nerăbdare lansarea The Cal – Calendarul Pirelli 2019. Știam că anul acesta, Pirelli a colaborat cu fotograful Albert Watson.

Poate numele nu îți spune prea multe, dar sigur ai văzut cel puțin una sau două dintre pozele sale celebre… Îți recomand o vizită pe profilul lui de Instagram. Și îți spun atât: prima celebritate pe care am fotografiat-o a fost Alfred Hitchcock!

Revenind la Calendarul Pirelli 2019, însă, acesta spune, ca de fiecare dată, o poveste prin intermediul fotografiilor. Anul acesta, el vorbește despre aspirațiile și hotărârea a patru femei de a-și atinge obiectivele. Fiecare dintre ele urmărindu-și propriile visuri și pasiuni.

„Când am acceptat acest proiect, mi-am dorit să îl realizez într-un fel diferit față de cel al altor fotografi. În cele din urmă, am căutat să realizez poze de o calitate foarte bună, cu profunzime, care spun o poveste. Am vrut să creez ceva mai mult decât un simplu portret – am dorit să arate ca un moment dintr-un film.” (Albert Watson)

 

Calendarul Pirelli cuprinde 40 de fotografii, în majoritate alb – negru, realizate de Watson, personajele fiind Gigi Hadid alături de Alexander Wang, Julia Garner, Misty Copeland alături de Calvin Royal III și Laetitia Casta alături de Serghei Polunin.
Fiecare dintre cele patru femei se concentrează pe viitor și are propria sa individualitate, propriul său scop în viață și mod de a face lucrurile. Prin urmare, tema centrală este cea a “visurilor”, iar ideea de bază din spatele întregului proiect este de a spune o poveste în patru filme scurte.

Gigi Hadid

Poveștile redate în Calendarul Pirelli 2019 sunt cât se poate de personale. Personajul întrupat de modelul Gigi Hadid s-a despărțit recent de partenerul ei și trăiește singură într-un “turn de sticlă”. Singurul ei prieten și confident este Alexander Wang. Starea pe care o transmite prin imagini este cea de singurătate, de grijă pentru ziua de mâine.

Decorul este minimalist, reflectând trairile personajului.

Julia Garner

Personajul interpretat de actrița Julia Garner în Calendarul Pirelli 2019 este o tânără fotografă, care iubește natura și singurătatea. Ea interpretează rolul fotografului de natură, care visează la expoziții de succes.

Ședința foto cu Julia Garner s-a desfășurat într-o gradină tropicală din Miami. Iar pozele arată fabulos!

Misty Copeland

În Calendarul Pirelli 2019, balerina Misty Copeland visează să danseze la Paris, se gândește la viitor și are ambiții. Visează la momentul în care va deveni celebră în lumea dansului. Forța care o motivează este dorința de a avea succes.

Personajul interpretat de Misty Copeland își câștigă existența dansând într-un club. Ea și-a construit o mică scenă în grădină, unde exersează pentru a deveni o stea. Și, uneori, este surprinsă alături de iubitul ei, interpretat de Calvin Royal III.

Laetitia Casta

Laetitia Casta interpretează o pictoriță, care trăiește într-un studio alături de partenerul ei, interpretat de Sergei Polunin. Amândoi visează la succes: ea ca artist, el ca dansator.

Ședința foto s-a desfășurat în aer liber, pentru a profita de lumina naturală. Atmosfera tropicală din Miami este o componentă cheie a acestei povești din Calendarul Pirelli 2019.

 

Care este povestea ta preferată dintre cele 4 povești ale Calendarului Pirelli 2019?

7 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Unde mănânci un mic dejun bun în București (10): Trofic

Următor

10 cadouri de Crăciun parfumate