Despre fapte bune. THE DINNER

Cu o săptămână înainte de Paște, pe 6 aprilie, a avut loc evenimentul de caritate THE DINNER în beneficiul Mia’s Children. O seara de joi în care o mână de oameni și-au lăsat treburile obișnuite și au venit să facă fapte bune. O seară de joi în care oamenii au lăsat cotidianul și au întins o mână de ajutor.

Mia’s Children este o organizaţie non-profit, licențiată și acreditată în România, la baza căreia stă un vis (sau multiple visuri): visul de a salva copiii și tinerii din Bucureşti și din zonele limitrofe care au resurse limitate, sunt neglijați, abandonați sau abuzați, visul de a le oferi acestora un mediu iubitor şi încurajator, visul de a-i vedea devenind membri fericiţi şi sănătoşi ai societăţii româneşti, din punct de vedere fizic, emoţional şi spiritual.

In urma acestui eveniment, suma stransă a ajuns integral la organizația Mia’s Children. Parteneri generoși au fost Floraria Iris, Carrefour, Zepter, Zen Sushi, Bottega Tartufo, Micro Greens, Livrez Dragoste, The Storyalist, DJ U-Gin, PR Support – Monica Munteanu & Denis Radu. Capodoperele culinare i-au aparținut  lui Chef Henrik Sebok, iar cele florale lui Nicu Bocancea.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Unde mănânci un mic dejun bun în București (5): Maison des Crepes

Următor

Filmul săptămânii: Fast & Furious 8