Despre cum poți reuși la Hollywood cu un Anturaj potrivit

Recomandare film - Anturaj

Dacă ai chef de o poveste amuzantă și antrenantă, cu personaje pline de umor și prospețime, Entourage / Anturaj, filmul după serialul cu același nume, este opțiunea perfectă pentru câteva ore petrecute într-o sală racoroasă de cinema.

Eu nu am văzut niciun episod al serialului Anturaj (dar acum se află pe lista mea de vizionări), dar nici nu este nevoie pentru a te bucura pe deplin de film, de glume, poante, acțiune… toate legăturile cu evenimente anterioare sunt suficient explicate.

Vince (interpretat de Adrian Grenier), personajul central, este un tip care are totul, de la talent și aspect la celebritate, bucurându-se de dragostea și aprecierea tuturor. Toată lumea vrea să fie cu el sau ca el. El este însă și un prieten adevărat, luându-și cu el peste tot prietenii (și fratele vitreg) și oferindu-le același stil de viaţă. Eric (Kevin Connolly), Turtle (Jerry Ferrara), Johnny, supranumit, Drama (Kevin Dillon) și Ari Gold (Jeremy Piven) fac parte din anturajul său permanent.

Pe scurt, iată deci ce te așteaptă în filmul Entourage, ce debutează săptămâna aceasta în cinematografe: un grup de prieteni nebuni, de nedespărțit, petreceri strălucitoare, mașini tari, întâmplări trăznite la Hollywood și o pleiadă de celebrități, anturajul obișnuit al lui Vince, printre acestea: Pharell, Marc Wahlberg, Jessica Alba, Liam Neeson, David Spade, Tom Brady (unul dintre cei mai buni jucători de fotbal american, căsătorit cu celebrul model Gisele Bundchen), Kelsey Grammer (vă mai amintiți serialul Frasier?), Calvin Harris, Emily Ratajkowski (actriță și fotomodel, cunoscută pentru aparițiile pe coperta Sports Illustrated Swimsuit issue) și Ronda Rousey (luptătoare medaliată la Jocurile Olimpice, care și-a făcut debutul ca actriță în The Expendables III).

Entourage / Anturaj este distribuit în Romania de Freeman Entertainment.

Eu vă doresc vizionare placuta și aștept păreri și comentarii…

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anna Ewers
Anterior

Calendarul Pirelli: Anna Ewers este Miss Iunie 2015

Următor

A lipstick a day keeps the monotony away