LATER EDIT: Despre Collistar, un aliat în lupta pentru un corp perfect, și un concurs

Collistar - Perfect body for the beach

Pentru că lipsa timpului ne transformă de multe ori în adeptele ideii « lasă pe mâine ce nu poți face azi », la începutul fiecărei veri suntem forțate să ne confruntăm (cu excepția câtorva norocoase) cu problema celulitei, care necesită deja intervenții intensive, în forță.

Și pentru că timpul scurt nu îți mai permite « nicio greșeală », trebuie indentificată exact natura problemei și tratată eficient.

Exact în acest punct al dilemei noastre intervine rolul Cabinei Collistar. Aceasta este un centru mobil de diagnoză a gradului de celulită și al retenției de apă, oferindu-și serviciile gratuit. Cabina Collistar este disponibilă în luna iulie în Băneasa Shopping City (în fața magazinului Douglas). Te poți programa la numărul de telefon 031.425.29.05 sau chiar în magazin.

Vei pleca de aici cu o idee clară asupra problemei tale – celulita, dar și cu sfaturi legate de un tratament personalizat. Corpul perfect pentru plajă nu va mai fi atunci decât la câteva săptămâni distanță (2-3, o lună, dacă ești hotărâtă să te ții de treabă, binențeles).

Orice program de tratament al celulitei include cei 3 pași esențiali – exfoliere, tratament și hidratare, atât de simpli în teorie, dar în final, dificil de urmat, dacă întotdeauna identifici alte priorități în programul aglomerat. Dar este vara, atmosfera de vacanță plutește în aer, activitățile (în majoritatea lor) se mai relaxează, este momentul perfect să îii acorzi importanță aspectului corpului tău.

Collistar propune o gamă completă pentru tratarea celulitei, dar și pentru prevenirea acesteia și menținerea unui corp de invidiat. Și pentru că ai nevoie de un tratament integrat, care să acopere cele trei etape, Douglas și Collistar au pregătit un Box of Beauty, o cutie în care vei regăsi aliați puternici pentru a avea o piele și un corp superb.

Douglas - Collistar love you box of beauty

Pentru a-ți oferi un imbold pentru a te programa și testa Cabina Collistar, dar și pentru a-ți îngriji corpul (așa cum merită), îți propun, alături de Niran și Collistar Romania, un concurs! Premiul este produsul vedetă Collistar Biorevitalizing anti cellulite concentrate, care a convins și cucerit un public foarte numeros.

Tot ceea ce trebuie să faci pentru a intra în concurs este :

  • Să devii fan al paginii de facebook Collistar Romania
  • Să distribui pe pagina personală această postare, pentru a le da și prietenelor tale minunata veste legată de Cabina Collistar
  • Să îmi lași într-un comentariu link-ul acestui share.

Concursul se încheie pe 30 iunie, la ora 12:00 pm.

Mult succes !

Caștigatoarea premiului Collistar este Elena Cluceru. Va mulțumim tuturor pentru participare. Vă aștept în continuare pe blog, pe Facebook – https://www.facebook.com/LaChicBoutique.ro si Instagram – https://instagram.com/lachicboutiquero/.

elena cluceru

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

15 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Kate Moss - Cara Delevingne - Mango
Anterior

Kate Moss și Cara Delevingne sunt imaginea colecției MANGO toamnă/iarnă 2015

Top Zara
Următor

Under the Greek sun