Designeri romani pe covorul rosu la Globurile de Aur 2014

Asa cum ne-am obisnuit in ultimii ani, pe covorul rosu al primului eveniment de anvergura de anul acesta din lumea filmului, Globurile de Aur 2014, tara noastra a fost cu mandrie reprezentata de creatii spectaculoase ale designerilor romani.

Astfel, pe covorul rosu la Globurile de Aur 2014, 2 vedete au ales creatiile designerului roman Lorena Sarbu – Giuliana Rancic si Kristen Connolly, in timp ce fiica celebrilor Kyra Sedwick si Kevin Bacon, Sosie Bacon, a purtat o superba rochie semnata Rhea Costa.

Lorena Sarbu este originara din Timisoara, locuind si creand in prezent in Statele Unite. Din 2009, cand a lansat prima sa colectie de tinute de seara, Lorena este o prezenta obisnuita pe covorul rosu al diferitelor evenimente mondene.

Giuliana Rancic, vedeta E! si gazda evenimentelor Red Carpet ale celor mai importante gale de film din Statele Unite, nu este la prima sa colaborare cu designeri romani, iar pentru Globurile de Aur 2014 a optat pentru o tinuta rosu violet semnata Lorena Sarbu.

Kristen Connolly detine un rol principal in serialul House of Cards (o revelatie a acestui sezon pe care eu abia astept sa il descopar), inainte de a deveni actrita fiind jucatoare profesionista de tenis. Am mai vazut-o in Mona Lisa Smile si The cabin in the woods. Pentru red carpet Golden Globes 2014, Kristen Connolly a optat pentru o fabuloasa tinuta rosie creata de Lorena Sarbu

Sosie Bacon, fiica in varsta de 22 de ani a actorilor Kyra Sedwick si Kevin Bacon, cocheteaza de la varsta de 10 ani cu actoria, jucand alaturi de tatal sau in Loverboy (in 2005) si in serialul The Closer (2009). Anul acesta, Sosie Bacon a fost desemnata Miss Golden Globes, titlu atribuit in 2013 unei tinere actrite cu un tata la fel de celebru (Clint Eastwood) – Francesca Fisher-Eastwood. Sosie Bacon a purtat pe covorul rosu la Globurile de Aur 2014 o rochie nude creatie Rhea Costa.

Va plac creatiile designerilor romani alese de vedetele de la Hollywood pentru Golden Globes? Eu sunt mandra de prezenta unor designeri romani pe covorul rosu la Globurile de Aur 2014 prin creatiile lor spectaculoase.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Red Carpet Golden Globes 2014: primele impresii

Următor

Idei de coafuri - Golden Globes 2014