Delikatessen de origine marina de la 109

In plina toamna, am retrait cu nostalgie senzatiile sezonului estival admirand, piesa cu piesa, noua colectie 109, intitulata sugestiv si inspirat Delikatessen.

Delikatessen este o colectie ampla (cuprinde injur de 60 de piese) si indrazneata (in culori tari, volume supradimensionate), inspirata de lumea subacvatica, care sfideaza, cum spune creatoarea sa, Marina Moldovan, anotimpul rece.

Pantaloni, rochii, jachete, bluze, fuste si accesorii, cu imprimeuri ce stimuleaza simtul estetic, dar uneori si pe cel gustativ, croieli si texturi ce imita forme de viata marine, aceasta este noua colectie 109.

Materialele utilizate sunt poplin de matase si bumbac imprimat digital, neopren, gabardina, voal de matase si tricot din bumbac.

Asemenea colectiei Les Vampires, din primavara, semnata 109, si piesele colectiei Delikatessen poarta denumiri simpatice si amuzante, unele putin ironice chiar: Oyster Dress, Lobster Suit, Caviar Pants, Soy Top, Papardelle Dress, Al Dente Top sau Steamed Salmon Vest.

Creatoarea colectiei, Marina Moldovan, Designer 109, spune ca „Hainele sunt niste obiecte estetice cu functionalitate, pe care ti le doresti nu numai pentru a le purta, ci uneori si doar pentru a le privi”, dar eu cred ca in privinta unora dintre piesele colectiei Delikatessen va fi dificil sa te abtii de la a le purta. Decide si tu vizionand galeria cu lookbook-ul complet al colectiei.

Colectia Delikatessen este disponibila in showroom-ul 109 (strada Vasile Gherghel, numărul 109) si curand la The Place Concept Store si EVA – Design Romanesc.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Frey Wille Passionate Russia

Următor

Collection Privee Les nudes