De Crăciun, toate drumurile duc acasă

Bucuria, dragostea şi speranţa caracterizează cea mai frumoasă sărbătoare din an – cea a naşterii Pruncului Iisus. Privind dincolo de semnificaţiile religioase, datinile şi minunatele tradiţii ce-i conferă magie Crăciunului, simplul fapt că acesta ne aduce mai aproape de cei dragi şi ne îndeamnă să le călcăm pragul casei cu gânduri calde, entuziasm şi cu cele mai frumoase cadouri, îl transformă în temelia celor mai frumoase momente ale prezentului şi emoţia de aur a amintirilor de mâine.

Am putea spune că, an de an, Crăciunul este un portal prin care investim în viitor amitiri ce-şi merită revocarea de-a lungul vieţii şi o ocazie incomparabilă de a le aduce celor dragi lumină pe chipuri şi în inimi.

Şi totuşi, în loc să stăm aproape de cei care contează pentru noi, de familie sau persoana iubită, irosim atât de mult timp în procurarea tuturor celor necesare sărbătorii Crăciunului, fie acestea bucate pe care să le aşezăm pe masa de sărbătoare, podoabe, decoraţiuni tematice sau cadouri pentru toţi cei dragi, încât Crăciunul devine un maraton comercial istovitor pentru foarte mulţi dintre noi.

Trăind însă în era tehnologiei, n-ar trebui să irosim avantajul pe care comerţul 2.0. ni-l oferă şi care, printr-un simplu click, ne scuteşte de ore, chiar zile de căutări pentru identificarea darurilor perfecte prin magazinele tradiţionale.

Şi cea mai bună resursă online de emoţii şi valoare este colecţia de cadouri de Crăciun Borealy, cel mai complet magazin online de profil din România?

cos_cadou_triple_christmas_goodies_for_her_2_

Cadourile de Crăciun Borealy – originalitate, inspiraţie şi calitate într-o prezentare fără cusur

Splendide daruri, alcătuite din produse atent selectate de echipa magazinului online de cadouri Borealy, aduse din toate colţurile lumii pentru a întregi seturi originale şi pline de bun gust, sunt oferite într-o prezentare festivă, impecabilă, pregătite pentru a fi aşezate sub bradul de Crăciun.

În loc să gonim prin oraş căutând cadouri de Crăciun, le putem fi alături celor dragi în jurul bradului împodobit, ascultând colinde şi pregătind un Crăciun ca altădată! Mirosul cozonacilor cu nucă fierbinţi, abia scoşi din cuptor, mireasma de portocale şi aroma vinului fiert cu scorţişoară, forfota casnică a pregătirilor de sărbătoare, emoţia serilor de Ajun şi bucuria de a împărtăşi toate acestea cu cei iubiţi, părinţii şi bunicii pe care mai avem fericirea să-i avem lângă noi, îmbrăţişarea persoanei iubite – acestea sunt marile realizări și bucurii ale vieţii.

“De Crăciun toate drumurile duc acasă.” – Majorite Holmes

Cadourile de Crăciun Borealy sunt făurite cu dăruire şi pasiune pentru a oferi emoţii destinatarilor şi privilegiul de a se bucura de produse de cea mai bună calitate.

Magazinul online de cadouri Borealy ne invită să investim mai mult timp în ceea ce contează cu adevărat şi ne propune să oferim, mai presus de lucruri, emoţii celor dragi.

La acest sfârşit de an, vă îndemn să fiți mai aproape de cei dragi, mai toleranţi, mai buni şi mai atenţi cu cu timpul pe care îl avem şi, mai presus de toate, cu cei pe care îi preţuim şi îi iubim! Sărbătoarea Crăciunului este o stare de spirit pe care, dacă nu o simţim în suflete, degeaba o căutăm sub brazii împodobiţi. Nu în cadourile de sub aceştia stă fericirea sărbătorii, ci în oamenii de lângă noi, în inimile cărora putem aprinde cele mai spectaculoase şi frumoase lumini de sărbătoare!

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

2 comentarii

  1. Imi place sa cred ca nu fac parte din categoria celor care alearga non stop si consider ca a fi alaturi de familie este cel mai fericit moment. In consecinta, astazi am fost invitata de catre ai mei copii ( 6 si 14 ani) la patinoar, in Constanta. Cu toate ca stiu ca imi vor ramane nesterse geamurile de la balcon, ca eu si gheata vom fi cele mai bune prietene si nu cred ca ma voi desparti de ea, le voi face pe plac copiilor. Fericirea din ochii lor este atat de multumitoare! O sa tin cont de sugestie. Sarbatori fericite!

  2. Oh, ca bine zici in ultimul paragraf. Atat de mult mi-as dori ca cei din jur sa fie mai toleranti si mai buni, n-ai idee. De multe ori am incercat sa fiu eu asa si am fost luata de fraiera, asa ca incerc sa pastrez distanta. Sa ai sarbatori minunate!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Anterior

Advent Calendar LaChicBoutique: 19 decembrie (încheiat)

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Următor

Advent Calendar LaChicBoutique: 20 decembrie (încheiat)