De ce este important să îți hidratezi pielea și un CONCURS!

Despre hidratarea pielii și importanța acestui gest în rutina de frumusețe a fiecăreia am tot povestit.

Știm că este important îți hidratezi pielea pentru ca aceasta să nu se usuce, căpătând un aspect neplăcut, dar sunt și multe alte efecte la care de multe ori nici nu ne gândim:

  1. Îmbătrânirea accelerată a pielii – faptul că sari astăzi peste pasul de hidratare în rutina de îngrijire zilnică a pielii conduce inevitabil la ridarea prematură pielii și îmbătrânirea ei mai accentuată. Prin uscarea pielii, bariera naturală a pielii este practic compromisă, iar perpetuarea acestei situații duce la diminuarea producției de colagen, accelerând îmbătrânirea pielii.
  2. Accentuarea ridurilor – pe pielea uscată, deshidratată, ridurile sunt mult mai adânci, mai evidente. Un truc pentru a le estompa (mai ales în cazul liniilor fine de expresie): adăugați câteva picături de acid hialuronic (se găsește în magazinele de tip Plafar, sub formă de fiole) în crema hidratantă pe care o folosiți înainte de culcare.
  3. Agravarea acneei – chiar dacă nu folosești o cremă foarte grasă, pielea are nevoie de o cremă hidratantă lejeră alături de tratamentul anti-acnee recomandat.
  4. Tenul rămâne neprotejat – unele dintre cele mai eficiente ingrediente pentru îngrijirea tenului – precum retinolul, acidul sailicilic, etc. – usucă foarte tare pielea și astfel, în absența unei hidratări corespunzătoare, efectele adverse precum roseața și exfolierea pielii, pot umbri beneficiile ale unui tratament eficient.
  5. Produsele de machiaj nu se așează frumos pe ten – pe un ten care nu este hidratat corespunzător, produsele de machiaj se vor insinua în liniile fine accentuandu-le și creând impresia unei « măști fisurate ». Un truc pentru un machiaj desăvârșit: așteaptă câteva minute înainte de a aplica primer-ul peste crema hidratantă și apoi încă câteva minute pentru fondul de ten. Atenție mare și cu zona din jurul buzelor !
  6. Pielea ustură – senzația aceea neplăcută a pielii care « strânge » imediat după duș, sau chiar după ce ne-am spălat pe mâini. Singura soluție, hidratarea continuă a pielii, pe toată durata zilei.

Pe mine, sincer, nu mă încântă niciuna dintre aceste perspective. E adevărat însă că nici nu dispun de atât de mult timp pentru a respecta întotdeauna toți pașii rutinei de îngrijire a pielii ca la carte… Ce bine deci că există un produs WOW – NIVEA Care – care mă ajută să salvez timp, hidratându-mi excelent pielea.

Și pentru că împreună cu NIVEA, ne dorim ca mesajul nostru pro-hidratare să ajungă cât mai departe, te invităm să participi la concurs. Avem pentru voi 5 premii «1 an de hidratare » – fiecare premiu incluzând 10 produse NIVEA Care 100 ml.

Nivea Care WOW creme

Tot ceea ce trebuie să faceți, pentru a intra în concurs este:

  • Să urmăriți filmulețul despre NIVEA Care de mai sus;
  • Să îmi spuneți, într-un comentariu, care este zona voastră cu probleme, necesitând o hidratare mai intensă;
  • Să împărtășești și prietenilor mesajul nostru, dând share imaginii concursului (pe care o găsești aici) pe pagina personala de Facebook.

Concursul se încheie pe 29 aprilie la ora 23.59, iar câștigătorii vor fi desemnați prin Random.org.

Succes și nu uitați să vă hidratați!

Later edit:

Câștigătoarele celor 5 kituri Nivea Care sunt: Grigoras Mihaela, Suciu Clementina, Popescu Alin Andrei-alin Dana, Dana Paun și Dana-Maria Popescu Schinteie. Felicitări! Aștept un mesaj privat de la fiecare cu datele pentru expedierea premiilor. 

Premiile nerevendicate până pe 9 mai, vor fi redistribuite!

lachicboutique

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

22 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

4 rujuri pe care să le ai primăvara aceasta

Kate Hudson - Calendarul Campari - aprilie 2016
Următor

Luna aprilie în Calendarul Campari: outfit Kate Hudson și rețeta de cocktail