Daydreaming or something

De câteva seri îmi închei invariabil « programul » la televizor (da, sunt într-o perioadă în care m-am reîntors la el) cu un film pe Diva Universal… în mod ciudat, același film, despre o falsă logodnă, falsele pregătiri de nuntă aferente (sau mai exact pregătirile pentru falsa nuntă) și finalul inconturnabil pentru o comedie romantică americană – o super reală cerere în căsătorie.

Pe lângă faptul că am învățat aproape pe de rost filmul, după a patra vizionare, există totuși câteva secvențe pe care le aștept cu interes de fiecare dată, fiind vorba de alegerea rochiei de mireasă (pentru falsa nuntă, așa că personajul nu se reține de la nicio cheltuială gândindu-se că oricum nu se va materializa)… Da, când vine vorba de rochii și accesorii, fie că este vorba de rochie de mireasă, petrecere sau orice alt eveniment, atenția îmi este subjugată…

Nu prea cochetez cu ideea rochiei perfecte pentru un unic eveniment, și nici cu conceptul mai recent « trash the dress » (sincer, nu cred nici că aș putea asista la un astfel de ritual nebunesc). De aceea mă atrag probabil rochiile albe (albul se numără printre preferințele mele vestimentare în orice sezon), prin convenție « de mireasă », simple sau cu cu o croială mai specială, dar care îți permit să le restilizezi la infinit…

Și iată ce minuni am descoperit în recent dezvăluita Colecție 2016 Atelier Pronovias.

Colecția 2016 Atelier Pronovias, intitulată “A fost odată”, este inspirată, cum cred că ați și ghicit de prințesele din basme. Eu ador creațiile cu linii pure, volum și detalii delicate. Rochiile sunt din materiale delicate precum crêpe, organza, bumbac pique, mikado sau mătase organza, alături evident de dantela Chantilly, semnătura companiei. Colecția 2016 este completată cu tiare, broderii și voaluri împodobite cu peste 300 de bijuterii aplicate manual.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ungaro Fruit d'Amour Pink
Anterior

A scent for a woman & a special giveaway

Următor

The Art of Traveling light