Dana Rogoz, ghid de Dragobete

Eu consider ca suntem norocoase, cu 2 sarbatori ale iubirii imbratisate pe scara larga… desi, imi reafirm parerea ca acest sentiment trebuie celebrat cum se cuvine in fiecare zi !

Si pentru ca azi este Dragobetele (sarbatoarea de origine dacica a iubirii) va propun un mic ghid pentru o zi de Dragobete perfecta, oferit de Dana Rogoz.

 

1- Cel mai simplu si romantic gest de Dragobete: un mic dejun pregatit în timp ce eu inca dorm.

2- Darul perfect de Dragobete: o plecare scurta din Bucuresti, la munte, la o casuta taraneasca (cum ar fi cea de la Miclosoara).

3- Daruri online de Dragobete? Este.com cred ca e cel mai bun pentru o astfel de ocazie sau Moma.org

4- Cel mai potrivit mod de a comunica cu persoana iubita de Dragobete, pentru a-i spune un “te iubesc” mai special: prin lumanarea cu ravas Moon by Dana Rogoz, un mesaj personalizat pe care il va afla dupa ce lumanarea se va topi, la finalul unei cine romantice în 2 (sau 3 in cazul nostru).

5- Cel mai romantic itinerar in Bucuresti, de Dragobete: o plimbare de dimineata prin Muzeul Satului, o masa rezervata la bowling care sa il distreze sigur si pe EL si un cocktail seara la, SkyBar Dorobanti, sub cerul plin de stele.

Cred ca ne putem lasa inspirate de sugestiile oferite de Dana Rogoz in fiecare zi, voi ce parere aveti?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Oscars 2015: best beauty looks

Următor

InstaLife #6