Cum să te simți relaxată

Vară, soare, arșiță, stres… și doar 2 zile pentru a te relaxa și a reintra în formă pentru o nouă săptămână (alte 5 zile pline) de alergătură.

Relaxată este un atribut care rar ți se mai poate aplica, nu-i așa?

Poți încerca una sau mai multe dintre sugestiile mele pentru a te simți relaxată, și mai ales, pregătită pentru o nouă săptămână, noi provocări…

  1. Ia câteva lecții de dans: îți recomand studioul Arthur Murray și lecțiile lor de grup. Sunt atât de distractive și relaxante! Sistemul de dans la Arthur Murray este orientat către multiple beneficii, atât fizice cât și psihice (relaxare, eliminarea stresului, creșterea încrederii în sine).
  2. Pictează: pe hârtie, pânză, obiecte decorative, pereți sau orice îți este la îndemână. Nu este nevoie să investești o avere în materiale de pictură, important este să dai frâu liber imaginației, fără a te concentra foarte tare pe rezultat. Pe mine, desenul mă relaxează incredibil.
  3. Renunță la telefon pentru o zi, în weekend: ieși în natură, la un picnic delicios, cu o carte, câteva jocuri sau doar cu o pătură pentru a te relaxa pe iarbă.
  4. o tură pe lac cu kaiak-ul: există în România numeroase lacuri plasate într-un peisaj mirirfic, care merită descoperite, iar o plimbare cu kaiak-ul este una dintre cele mai placute și relaxante activități de weekeend (îți garantez).
  5. Râzi: cu poftă, din toată inima. Eu mă amuz de câteva zile cu un nou serial, țăcănit, foarte amuzant: The Exes.
  1. Și o sugestie pentru restul zilelor săptămânii, pentru a scăpa de un stres și a te simți mai relaxată: utilizează un antiperspirant eficient, în care să ai deplină încredere.

Așa cum bănuiți, am și o recomandare, o gamă nou descoperită, extrem de eficientă, cu formule perfect tolerate chiar și de cele mai sensibile tipuri de piele: SVR Spirial.

Produsele SVR Spirial sunt ideale pentru persoanele cu un ritm de viață alert. Formulele produselor SVR Spiral nu conțin alcool, parabeni sau parfumuri sintetice, eliminând astfel riscul dezvoltării de alergii sau iritații, protejând eficient timp de 48 de ore împotriva transpirației, a mirosurilor neplăcute, eliminând senzația neplăcută (și stresantă) de umezeală, protejând pielea și prevenind iritațiile, fără a păta hainele și a lăa urme albe inestetice pe bluzele preferate. Fine și delicate ca adierea unei brize de vară!

SVR Spirial

SVR Spirial

SVR Spirial

Produsele din gama SVR Spirial (deo roll-on, spray și cremă) sunt disponibile în farmacii și online, pe Optimashop.

Locație foto: Casa Vlăsia

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sasha Luss
Anterior

Calendarul Pirelli: Sasha Luss este Miss August 2015

Următor

Ciuc Radler România Activă demonstrează că se poate