Cum sa te relaxezi duminica seara cu Friends

Friends

Weekend-ul acesta a fost un tur de forta, a inceput sambata dimineata devreme (prea devreme pentru o zi de weekend) la Oldies but Goldies Trift Shop, a continuat duminica dimineata la circuitul AMCKART (pentru debutul in Campionatul National de karting viteza pe circuit al baietelului prietenei mele de 5 ani), sfarsind cu o sesiune foto prelungita (sau o serie de mini shooting-uri ale caror rezultate le veti vedea curand pe blog).

Asa ca ajunsa acasa la o ora tarzie, nu-mi doresc decat relaxare pentru ultimele momente de weekend.

Si cum in ultimele seri, caldura sau furtunile m-au tinut treaza pana tarziu, ocazie de a redescoperi serialul Friends, iata cateva ponturi de cum sa te relaxezi duminica seara :

-Ai grija de tenul tau, cateva momente de rasfat sunt perfecte pentru a incepe procesul de relaxare. Iti recomand masca Glam Glow, asa cum am mai facut-o.

Friends Seria 7

-O trecere in revista a reducerilor de pe site-urile de shopping online este o metoda excelenta de relaxare si redobandire a bunei dispozitii.

Friends Seria 7 Rachel

-Destinde-te cu cateva episoade spumoase din Friends (iti recomand seria 7, daca il revezi, sunt cateva episoade geniale, am ras cu lacrimi).

Friends

-Mananca ceva bun, ceva ce iti place la nebunie, este reteta perfecta si rapida pentru ridicarea moralului (in plus, putin dulce iti face bine si la oboseala).

Friends seria 7 rachel & chandler

Un sfarsit de weekend minunat va doresc !

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Denim
Anterior

Obsesia pentru denim

New Mini
Următor

New Mini, new place, new taste