Cum să fii cool în chunky sneakers

De ceva vreme, fashionistele din lumea întreagă se dau în vânt după deja celebrii chunky sneakers. La evenimente, petreceri, întâlniri de afaceri și chiar pe plajă, chunky sneakers pot fi cool în cele mai inedite combinații.

Deși la început acest trend a fost denumit și considerat, cu « răutate », popularizarea tendinței pantofilor urâți, el a prins, devenindu-i tributare chiar și brand-uri de lux, precum Balenciaga și Louis Vuitton.

Și a prins pentru că, în ciuda aspectului mai puțin elegant, poate puțin grosolan, acești sneakers sunt surprinzător de versatili.

Acești chunky sneakers adaugă o notă îndrăzneață oricărei ținute. Ai observat asta? Indiferent dacă vorbim de o rochie vaporoasă, a cărei eleganță și fluiditate este subliniată de o pereche de chunky sneakers, sau de un costum business cu pantalon, a cărui notă sobră este curajos completată de perechea de chunky sneakers.

Am învățat să iubesc aceste contraste pe care le pot crea prin alăturarea unei perechi de chunky sneakers la piese vaporoase sau foarte elegante, sobre.

Dar nu ma limitez la combinații constrastante. Pentru că acești sneakers s-au dovedit, în ciuda dimensiunilor, foarte comozi. Sunt perfecți în vacanță, atunci când mergi mult pe jos.

Combinații cool

Iată doar câteva sugestii de cum îi poți integra in garderoba ta, cum să fii cool în chunky sneakers.

Favorita mea este ținuta de la nunta Alekăi, când m-am și potrivit, fără să am nici cea mai vagă bănuială, chiar cu mireasa… aflată și ea în căutarea unui strop de confort într-o rochie care, prin definiție, nu ți-l oferă. 

Noua colecție SkechersD’Lites

Am mai multe perechi de chunky sneakers, dar preferații mei, de departe, sunt SkechersD’Lites 3.0, recent lansați. Au un design super cool și sunt la fel de confortabili ca toate celelalte modele Skechers pe care le dețin. În plus, în ciuda dimensiunilor, sunt foarte ușori (de unde și denumirea lor, de altfel).

Modelele din coleția Skechers D’Lites 3.0 beneficiază de tehnologia „air-cooled memory foam”, o talpă aerisită din spumă ușoară și maleabilă, ale cărei beneficii le observi imediat cum i-ai încălțat. Iar apropo de confort, i-am avut deja cu mine în 2 vacanțe, au bifat peste 10 km pe zi fără a-mi da seama că sunt încălțată în sneakers de stradă și nu de sport (aceștia fiind recunoscuți pentru confort). 

Noua colecție include sneakers în diferite combinații de culori: de la roz, galben, gri la albastru, verde, negru sau alb. Trebuie deci să găsești cel puțin un model și pe gustul tău!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Relax & Refresh: favoritele mele pentru relaxare și răcorire vara aceasta

Următor

Fleurs de Papillons: accesorii chic și inedite