Cum sa ai cea mai cool bicicleta

Ride your bike

Vremea care s-a racorit, zecile de lucrari care impanzesc orasul si traficul mai lejer datorita vacantelor sunt trei argumente care ar trebui sa te indemne sa folosesti bicicleta pentru drumurile si plimbarile cotidiene, macar in aceasta ultima luna de vara.

Toate acestea si evident beneficiile miscarii in aer liber, fac din bicicleta mijlocul de transport estival perfect.

Ride your bike

Exista o multime de optiuni, daca te decizi sa achizitionezi una noua, dar poti sa ai cea mai cool bicicleta si cu un mic upgrade al celei vechi. Daca te-ai plictisit sa faci shopping doar pentru tine, iti recomand cateva locuri de unde poti cumpara diverse accesorii pentru bicicleta ta.

Iata doar cateva sugestii de personalizare pentru ca sa ai cea mai cool bicicleta, exact pe gustul tau.

Un cos colorat din rachita este un accesoriu atragator, dar si extrem de util. Pe Fabulous Baskets gasesti zeci de cosuri de bicicleta in diferite forme, culori si dimensiuni.

Accesorii biciclete Fabulous Baskets

Daca iti doresti un facelift complet al bicicletei, arunca o privire pe Bike Belles, desi te previn ca va fi foarte dificil sa alegi intre numeroasele modele si tipuri de accesorii de bicicleta : claxoane cu forme simpatice, genti si cosuri de bicicleta in stil retro, capacele de ventil cu forme ingenioase, suporturi de umbrela si pelerine, casti de bicicleta de inspiratie hipica, faruri si aparatoare de sa vintage…

Accesorii biciclete Bike Belle

Si de fapt, de ce te-ai limita la un singur accesoriu sau doua pentru bicicleta? Poti avea cea mai cool bicicleta, diferita in fiecare zi! Pe Wishful Minds gasesti numeroase modele de huse pentru sa si cosul de bicicleta asortate.

Accesorii biciclete Wishful Minds

Stay cool and ride your bike!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sortul din denim
Anterior

3 moduri de a purta sortul din denim

Următor

O zi perfecta incepe cu o dimineata perfecta