Cum purtăm salopeta

Cum port salopeta

Salopeta este una dintre cele mai versatile piese vestimentare. O putem vedea, în diferite forme, zi de zi, pe stradă, dar am zărit-o și pe covorul roșu al celor mai strălucitoare evenimente mondene.

The jumpsuit este noua little black dress… Oricine îl poate purta oricând și oriunde. Și un alt lucru pe care îl ador la ea: îți permite să îți fii creativă, să te joci cu accesoriile preferate, să mixezi culori dintre cele mai turbate…

Salopeta poate fi purtată la birou, cu un sacou și un pantof tip Oxford. Poți purta însă salopeta și la evenimentele mondene, cu o pereche de sandale elegante sau stilettos. Iar în weekend, poți reinterpreta aceeași salopetă, purtând-o cu o cămașă în carouri și tenișii preferați. Ieși în club? Poți arunca o geacă biker din piele peste salopetă…

Nu prea există restricții, în funcție de textură, culoare și model, salopeta poate fi o soluție excelentă pentru orice ocazie.

Iată mai jos, doar câteva sugestii de styling pentru salopetă, pentru un look relaxat, dar și elegant de primăvară – vară: de la o curea sau centură metalică (1) la perechea favorită de sandale (2), de la un sacou boyfriend (4) la geaca de piele pentru un aspect rock chic (3), cu un crop top sexi sub (5) sau o rochie maxi cu o crăpătură generoasă deasupra (6).

Cum port salopeta

Următorul pas? Descoperirea modelului de salopetă ideal… eu încă investighez, dar promit să revin asupra subiectului. Aștept sugestiile voastre, să știți!

Sursă foto: Pinterest

CITEȘTE ȘI: Piesa de rezistență: Salopeta

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

bad hair day
Anterior

4 soluții pentru "a bad hair day"

Următor

Summer looks: 5 ținute pentru o vacanță în Puglia