Un blog personal despre tot ce-i chic

Cum port salopeta

Cum purtăm salopeta

Fashion

Salopeta este una dintre cele mai versatile piese vestimentare. O putem vedea, în diferite forme, zi de zi, pe stradă, dar am zărit-o și pe covorul roșu al celor mai strălucitoare evenimente internaționale.

Salopeta poate fi purtată la birou, cu un sacou și un pantof tip Oxford, la evenimentele mondene, cu o pereche de sandale elegante sau stilettos, în weekend cu o cămașă în carouri și tenișii preferați, în club, cu o geacă biker de piele…

Nu prea există restricții, în funcție de textură, culoare și model, salopeta poate fi o soluție excelentă pentru orice ocazie.

Iată mai jos, doar câteva sugestii de styling pentru salopetă, pentru un look relaxat, dar și elegant de primăvară: de la o curea sau centură metalică (1) la perechea favorită de sandale (2), de la un sacou boyfriend (4) la geaca de piele pentru un aspect rock chic (3), cu un crop top sexi sub (5) sau o rochie maxi cu o crăpătură generoasă deasupra (6).

Cum port salopeta

Următorul pas? Descoperirea modelului de salopetă ideal… eu încă investighez, dar promit să revin asupra subiectului. Aștept sugestiile voastre, să știți!

Sursă foto: Pinterest

La Chic Boutique

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recente în Fashion

Go to Top