Cum purtăm borseta iarna

Borseta se bucură de câteva sezoane de o mare popularitate. Fie că este vorba de clasica borsetă sport din textil, utilă la festivaluri, dar și dacă ai un job cu multă alergătură, sau de un belt bag din piele elegant, o astfel de geantă nu îți poate lipsi din garderobă.

Cu câțiva ani în urmă, borseta era semnul distictiv al turiștilor. De câteva sezoane însă, ea s-a insinuat subtil în tendințe, fiind prezentă pe podiumurile de defilare, fiind arborată cu mândrie de modele și celebrități în timpul liber.

Dar hai să vedem care ar fi sugestiile sezonului în materie de styling al borsetelor…

Alternativa chic

Cine spune că borseta trebuie purtată obligatoriu în jurul mijlocului? Alege un model versatil, care poate fi purtat și pe umăr, cu un outfit mai elegant sau un pardesiu / palton / geacă peste care este mai dificil să porți prinsă borseta.

Mie îmi place foarte mult acest model de la Parfois (89,9 lei, disponibil în 3 variante de culori).

Layere

Borseta poate deveni unul dintre layere, dacă ești adepta acestui tip de styling în straturi… Eu sunt un fan înflăcărat mai ales pe timp de iarnă! Imaginează-ți doar ce bine arată (și ce practic este) să adopți o borsetă în loc de geantă peste pulover, haină și o eșarfă capă…

Peste umăr

E foarte practic să porți borseta peste umăr, fie că o porți peste palton sau sub acesta. Și este și foarte chic!

Am descoperit 2 modele de borsetă care mi-ar plăcea pentru astfel de ținute: borsetă neagră Parfois – 129 lei și borsetă Parfois – 89,9 lei (a fost 129,9 lei)

Elegant

Încearcă să găsești o borsetă mică și elegantă, care să poată înlocui tradiționalul clutch în ținutele elegante. Se potrivesc atât de bine borseta și o rochie amplă elegantă!

Curea chic

Dacă nu ai nevoie să cari foarte multe lucruri în geantă (ceea ce ar fi indicat pentru a evita dureri de spate, umăr etc.), poți accesoriza o ținută office foarte chic cu o borsetă de mici dimensiuni.

Borsete Parfois – 109,9 lei

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Pretox este întotdeauna mai bun decât Detox

Următor

10 trucuri pentru a fi frumoasă fără machiaj