Cum poți deveni meseriaș(ă) printr-un click

bricolaj

Puternice și independente? Da… dar nu când vine vorba de bricolaj și amenajări interioare. Pe mine, cam orice aspect legat de acest domeniu mă înspăimântă și mă depășește. Sau cel puțin aceasta este impresia mea. Sau era!

Montarea unei polițe (și parcă tot timpul este nevoie de încă una pentru micile lucruri absolut necesar, al căror număr crește neîncetat), o culoare nouă pentru un perete sau obiect de mobilier (care schimbă total senzația și aspectul unei încăperi sau chiar a întregii locuințe), schimbarea unei închizători la o ușă și alte asemenea mici task-uri domestice nu mai necesită intervenții « străine », le poți rezolva chiar tu, cu doar puțin ajutor din partea platformei comunitare inițiate de Leroy Merlin – Facem-Facem.ro.

01_Leroy_Merlin_Facem-Facem-Ro 02_Leroy_Merlin_Facem-Facem-Ro

Facem-Facem.ro este o sursă pertinentă de inspirație pentru meseriași cu experiență sau cei mai puțini îndemânatici, dornici însă să învețe să facă singuri schimbări sau renovari în casele lor.

În același timp, platforma Facem-Facem.ro oferă și un spațiu de socializare, unde cei interesați pot interacționa cu alte persoane din comunitate, de la care pot învăța lucruri noi sau care au împărtășit idei creative.

Eu știu acum unde să mă pun la curent cu toate detaliile necesare pentru zugravit (da, mă bate gândul serios să mă « joc » cu unul sau doi pereți din casă), amenajarea unui dressing (exact, unul walk-in perfect, ca în filme, doar am la dispoziție și încăperea suplimentară necesară) sau plantarea unor pomi în curte (cred că a venit momentul să îmi ofer magnolia la care visez de ceva vreme, pe care să o pot admira la începutul fiecărei primăveri.

Sunt mult mai multe subiecte / proiecte interesante, ce îți pot servi ca sursă de inspirație, pe Facem-Facem.ro… eu îți recomand din suflet această platformă, garantat, o lectură captivantă și foaaarte educativă.

Spor la meșterit!

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Gondola Sinaia
Anterior

Vacanță în România: 7 lucruri de făcut în Sinaia

Kate Hudson - Campari - luna martie
Următor

Luna martie în Calendarul Campari: outfit Kate Hudson și rețeta de cocktail