Cum porți verde: 3 ținute pentru vara aceasta

Sunt atâtea nuanțe de verde pe care să le porți vara aceasta: de la prețiosul verde smarald la mentă, lime sau verdele marin, evocatoare și pline de prospețime.

Verdele este culoarea vieții, a renașterii, a naturii și a energiei. Este asociat cu armonia, prospețimea, speranța și mediul înconjurător… Se spune că are puteri vindecătoare, fiind cea mai relaxantă culoare pentru ochiul uman.

Verde este liniștitor, relaxant și are un impact pozitiv asupra psihicului uman, ajutând în cazuri de anxietate, depresie și nervozitate. Asta și pentru că această culoare aduce o adiere de speranță, de aventură, de încredere și compasiune.

Și chiar dacă multe dintre atributele acestei culori îmi erau cunoscute doar la nivel intuitiv, m-am orientat rapid către o cromatică de verde pentru recomandările pentru o vară fashion.

Chiar dacă nu putem profita de vacanța de vară ca în anii trecuți, pentru a descoperi și experimenta în cele mai spectaculoase colțuri ale lumii, nu renunțați la senzația minunată a „pregătirilor de călătorie” pe care ți-o oferă orice piesă vestimentară nou achiziționată.

Eu am trei recomandări, de la Sense, pe verde pentru vara aceasta. 

Apele din Caraibe

fusta verde

Fusta din voal lejeră ca spuma mării, rivalizând cu nuanța hipnotizantă a apelor din peisajele exotice… Poți să îți și imaginezi briza parfumată a mării, valurile neliniștite, nisipul fin și fierbinte! 

O poți purta cu un top delicat din mătase cu bretele și o pereche de sandale elegante, la fel de natural cum o poți integra și într-o ținută casual super chic, alături de o cămașă fină albă și pereche de snickers.

Cocktail retro

Rochia cu tușeu silky, cu imprimeu și croială inspirate de moda anilor ’70… M-a trimis cu gândul la un cocktail răcoritor, cu arome de citrice și fructe exotice, sorbit la asfințit, lângă piscină.

O poți purta cu pantofi sau saboți cu tocul mic, cu sandale cu bretele fine sau perechea favorită de teniși Bensimon.

Câmpuri de lavandă

rochie verde

O combinație cromatică încântătoare, asemenea câmpurilor de lavandă pe care le evocă: verde smarald și violet într-o rochie de voal feminină cu fustă plisată. Te îmbie la dans și piruete, atât este de fluidă și plăcută la atingere.

O poți purta cu perechea favorită de stilettos, dar și cu cea mai elegantă și delicată pereche de sandale cu barete fine și toc înalt…

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

prăjitură cu iaurt și lămâie
Anterior

Prăjitură cu iaurt și lămâie

Următor

Cum călătorim acum: 3 sugestii de vacanțe senzoriale