Cum porți un trench primăvara aceasta

Chiar dacă nu ne vom reîntoarce la normalul dinante de pandemie, după 15 mai vom putea iași în condiții mai puțin stricte. Și cum vremea trench-ului nu a trecut încă, mă gândeam să aruncăm o privire pe câteva styling-uri chic.

Trench-ul este unul dintre elementele care își găsește loc în orice anotimp în garderoba noastră. Și constituie o investiție pe termen lung. De aceea vă și sugerez să achiziționați unul, mai ales în această perioadă când poate beneficia de reduceri consistente.

Și dacă te tentează să achiziționezi un trench sau ai unul pe care abia aștepți să îl scoți „la plimbare”, sper că te vor încânta sugestiile mele de styling, pe care le poți aborda primăvara aceasta.

Trench & rochie cămașă

trench

Trench & cămașă

Trench & outfit all denim

trench

Trench & pantaloni palazzo

Trench & rochie maxi

trench

Trench chic

Trench & o eșarfă de mătase

Just trench
 Trench & casual
trench
Trench & borsetă
Trench & boho chic

Și cum shopping-ul este cea mai rapidă și eficientă soluție pentru un tonus scăzut și un început de astenie de primăvară, nu puteam să nu vin și cu niște sugestii în această direcție… O astfel de piesă se potrivește în orice anotimp. O vei purta primăvara și toamna, în nopțile mai răcoroase sau zilele ploioase de vară și chiar în cele mai călduroase de iarnă.

trench

Trenchurile cu croială clasică de la Sense mi se par perfecte și atemporale. Este imposibil să te plictisești de ele sezonul viitor. Pot fi reinterpretate în ținute și restilizate la infinit. Și au și un super preț în această perioadă, beneficiind de un discount de 40%!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Dor de Grecia:
Midii în sos de vin alb

Următor

12 rochii minunate pe care să le porți după izolare