Cum porți tricoul alb: 7 idei de styling

Tricoul alb, simplu, iconicul white tshirt, sunt convinsă, nu vă lipsește din garderobă. La mine, este piesa cu cel mai mare „rulaj”, adăugând an permanență colecției de tricouri albe noi și noi exemplare.

Și tocmai acest caracter banal, simplu, al său constituie și cel mai important atu al tricoului alb.

Și pentru că este toamnă, am cam încheiat cu vacanțele (știu că există și norocoși în această privință, care se pregătesc de încă 1, 2, 3 escapade și în lunile reci care urmează), vă propun 7 idei de styling pentru tricoul alb, potrivite chiar și pentru birou.

1) Poartă tricoul alb cu un costum – sacou și pantalon. Este o combinație clasică, care poate fi și extrem de chic, dacă adaugi perechea favorită de stiletto, sau confortabilă și elegantă, cu o pereche simpatică de sneakers.

2) Încă mai poți profita de zilele însorite, purtând tricoul alb într-o combinație all white. Nu renunța încă la pantalonii albi!

3) Ai mereu aceeași problemă – „oare cu ce pot asorta fusta mea preferată”? Nimic mai simplu, poartă tricoul alb cu o fustă dreaptă cu talie înaltă, rezultatul este foarte elegant și french chic.

4) În căutarea unui outfit inedit? Poartă tricoul alb pe sub un maiou tip lingerie cu bretele subțiri.

5) Sau sub o bustieră tip corset.

6) Este toamnă, încearcă și o altă variantă de pantalon – poartă tricoul alb sub o salopetă. Și un bomber jacket cool deasupra.

7) Piesele basic merg perfect împreună! Poartă tricoul alb cu perechea de jeans favorită. Poți adauga outfit-ului un sacou, o esarfă colorată, o pălărie și/sau o pereche de stiletto pentru un look urban, elegant și foarte actual.

Eu sper ca ideile mele de styling pentru tricoul alb să vă inspire.

Vă doresc o toamnă frumoasă și cât mai însorită!

Sursa foto: Pinterest

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Postcards from Greece

Următor

Frumusețe și răsfăț @D'Hairapy