Cum porți sneakers animal print

sneakers animal print

Am fost dintotdeauna fan animal print… pe orice obiect vestimentar sau accesoriu. Șarpe, leopard, zebră, absolut toate imprimeurile mi se pare chic, sofisticate, speciale.

Și cred că, vine un anumit moment în care orice fashionistă se atașează de o piesă (sau mai multe) animal print. Care devine favorită sau chiar obsesie.

Există și un motiv pentru care acest tip de imprimeu devine irezistibil și creează dependență…

Animal Print merge cu orice, oricând

Poți purta animal print în cam orice împrejurare, cu orice ocazie, în orice moment al zilei. Poți fi extravagantă sau doar în tendințe.

Poți purta animal print în combinație cu aproape orice culoare – roșu, galben, magenta, albastru, verde. Poți pune în valoare o ținută alb – negru cu o piesă specială animal print. Sau te poți juca cu diferite imprimeuri: dungi, buline, flori sau chiar un alt animal print.

Eu am 3 sugestii de ținute cu sneakers animal print perfecte pentru vară, dar și pentru un început cald de toamnă.

Classy: negru & animal print

Una dintre rochiile mele preferate, pentru că este neagră și este extrem de versatilă. În funcție de accesorizare, este perfectă pentru un cocktail sau pentru o ieșire la terasă.

sneakers animal print

animal print sneakers

Casual: dublu animal print

Îmi plac seturile, mai ales atunci când este vorba de un print mai special. Pot purta cele 2 piese împreună, dar și separat. Iar avantajul este că pot purta acești sneakers animal print atât la set, cât și cu fiecare piesă individual…

sneakers animal print

animal print sneakers

Business chic: color block & animal print

Un deux pieces într-o culoare puternică, distinctivă, nu ar trebui să lipsească din garderoba unei fashioniste. Îl poți purta la o întâlnire de afaceri, o ieșire într-o seară cu prietenii… și cu multe alte ocazii.

sneakers animal print

animal print sneakers

(Sacoul și pantalonii sunt de la Sense, iar eu le ador!)

Eu mi-am ales cu greu perechea de sneakers animal print dintre toate modelele Skechers. Dar cred că am făcut alegerea corectă. Este un model versatil, extrem de confortabil și foarte special.

 

CITEȘTE ȘI: Cum să fii cool în chunky sneakers

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

restaurant Turquoise
Anterior

Turquoise: unde ieși la terasă în București

bicarbonat de sodiu
Următor

DIY beauty cu bicarbonat de sodiu