Cum porți o eșarfă din mătase

Atunci când nu ai la dispoziție sau nu te încântă bijuteriile, poți accesoriza o ținută monocromă (și nu numai) folosind o eșarfă din mătase.

Poate fi atât de simplu, iar efectul chic și sofisticat. Poți accesoriza orice fel de ținută cu o eșarfă din mătase. Acesta este și farmecul său. Conferă stil, eleganță, culoare. Și îți poți pune creativitatea în valoare!

O eșarfă din mătase naturală, fermecator învolburată de o adiere ușoară, pare că trăiește o viață proprie, dincolo de mode și stiluri.

Poți purta o eșarfă din mătase în păr, la gât, la mână, prinsă de pantaloni, fustă sau un top cu bretele… Iată mai jos doar câteva idei care sper să te inspire.

Poți purta, în cel mai simplu mod, o eșarfă de mătase la gât. O poți lega în diferite feluri, te poți juca cu ea în față sau la spate, cu fundă sau un nod lejer, pliată sau nu… Este mult mai elegantă decât un colier.

Poți purta o eșarfă din mătase în loc de bijuterii. Arată inedit și foarte chic.

O poți purta la mână. Legată cu fundă sau un simplu nod, înfășurată o dată sau de mai multe ori. Va fi o pată de culoare și va atrage toate privirile. Ca să nu mai vorbim de faptul că este mult mai confortabilă la o brățară din metal, rigidă.

Poți purta o eșarfă din mătase în loc de broșă, cu un top cu bretele (dacă nu vrei să folosești ace care să afecteze mătasea). O legi pur și simplu, așa cum îți place.

Cu o eșarfă din mătase îți poți completa și coafura. O poți purta în păr sau îți poți prinde părul cu ea în loc de elastic. Dă frâu creativității și joacă-te cu ea așa cum îți place în funcție de lungimea părului sau coafura pe care vrei să o abordezi.

Are rol decorativ, dar și funcțional. 

Mai poți, de asemenea, accesoriza o pereche de jeans cu o eșargă din mătase. Dacă ți se par prea simpli sau culoarea prea ștearsă, sau dacă optezi pentru un top monocrom, în aceeași culoare. Eșarfa sigur îi va scoate din anonimat.

Și o geantă simplă poate fi completată și accesorizată cu o eșarfă din mătase. O poți lega în diferite feluri sau o poți înfășura pe cureaua de umăr sau toartă (dacă are).

Un pardesiu simplu, monocrom, poate fi complet transformat prin adăugarea unei eșarfe colorate. Dacă este suficient de lungă, o poți folosi chiar în loc de cordon / centură.

Eu m-am lăsat inspirată de o eșarfă din mătase Andrea Tincu House of Scarves, cu un imprimeu personalizat pentru mine. Desenul evocă o scenă estivală, pe Coasta de Azur, în imagine apărând și un cățel.

Linia de eșarfe din mătase premium Andrea Tincu House of Scarves a fost lansată în anul 2016 și a cucerit rapid fashionistele din România (și nu numai). Și asta atât datorită aspectelor tehnice elaborate, inegalabile în precizie și definiție, cât și diversității temelor abordate, originalității imprimeurilor și posibilităților variate de personalizare.

Eșarfele Andrea Tincu înseamnă pictură manuală în tuș și acuarelă, dar și pasiunea de o viață a Andreei Tincu pentru compoziție, culoare și desen. Eșarfele Andrea Tincu abordează teme dintre cele mai diverse, de la un fragment de primăvară romantică în stil art-nouveau și până la destinații de călătorie, motive tradiționale și fantezii florale.

Expresivitatea și emoția transmise le fac la fel de potrivite la un ceai servit într-o grădină ascunsă sau ca pretext pentru o reverie nevinovată în mijlocul unei zile aglomerate la birou. Sunt ușoare ca un fulg, delicate și prețioase, fiind concepute să fie o investiție pe termen lung și o sursă autentică de bucurie.

Linia Andrea Tincu House of Scarves poate fi achizitionată din magazinul online, eșarfele fiind disponibile în trei variante de dimensiuni 47×47, 67×67 sau 87×87.

Cadrul perfect pentru pozele cu încântătoarea eșarfă din mătase Andrea Tincu House of Scarvesa fost asigurat de parcul (plin de verdeață) al Hotelului Caro. Care, am descoperit și eu cu această ocazie, este perfect pentru un picnic sau o ieșire în weekend.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

7 motive să ajungi la Therme vara aceasta

Următor

7 piese în tendințe ce nu trebuie să îți lipsească din garderobă sezonul acesta