Cum a fost la Fashion for Business

Fashion for Business

Pe 27 martie a avut loc prima editie (sper cat mai numeroase si frecvente in viitor) a evenimentului Fashion for Business, organizat de revista BIZ.

A fost o conferinta interesanta cu speakeri pertinenti pe subiectele dezbatute si mai ales cu povestiri fascinante despre experientele personale legate de fashion.

Fashion for business

In prima sesiune,  le-am ascultat cu placere pe Teodora Migdalovici (fondator  Mealchemy.com) vorbind despre brand-ul personal, despre incredere in sine si atitudine; pe Raluca Kisescu (Avon Romania) despre proiecte altfel ale brandului Avon, legate de domeniul modei; pe Andreia Urzica (H&M Romania) despe moda sustenabila si ce spune ea despre noi, noile colectii H&M Conscious si Conscious Exclusive si pe Mirela Bucovicean despre atitudine si aparente in mediul de business.

Fashion for business

In cea de-a doua sesiune, am avut parte de rezultatele unui studiu interesant realizat de Ipsos Research pe tema stilului corporatist (cum, ce si de ce poarta ceea ce poarta angajatii marilor corporatii), de un ghid de stil feminin realizat de designer-ul Lena Criveanu, dar si de unul de stil masculin foarte amanuntit si didactic, predat de Mihai Irimia si Razvan Calagiu de la MenStyleGuide.com, pentru ca in final sa ne bucuram privirile pentru cateva minute cu piesele esentiale din colectiile H&M Conscious, recomandate de Ana Morodan pentru acest sezon.

Fashion for business

Dintre cele doua workshop-uri propuse – Dress to success si Make-up 4 business – l-am ales pe cel de stil si imagine personala, sustinut de Daniela Caia (Fashion consultant), foarte interesant si bine argumentat. Am aflat lucruri noi despre tipologii (clasificarea persoanelor in functie de culorile tenului, parului si ochilor) si culorile care avantajeaza fiecare dintre aceste tipologii, despre siluete si croieli care le pun evidenta, despre accesorizari corecte.

Fashion for business

Nu regret niciun moment participarea la Fashion for Business si va recomand evenimentul. Pe langa discursurile si prezentarile interesante, este o ocazie perfecta pentru socializare. Felicitari, BIZ!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Divergent 2014 - recomandare film
Anterior

Divergent – recomandare film

gwen_stefani_for_opi
Următor

Gwen Stefani for OPI