/

Cum a fost la The Color Run Dream Tour 2017

Weekend-ul trecut am decis să profit de vremea frumoasă de afară (doar îndurasem o săptămână de frig și ploi cu speranța zilei de sâmbătă) alergând pentru prima dată în cadrul popularei curse The Color Run, la invitația Centrului pentru Tineret al Municipiului București (#CTMB).

Și pentru că toate astrele s-au aliniat parcă pentru a-mi permite să descopăr în sfârșit experiența alergării în culori, nu am am mai avut altă opțiune decât să ma prezint echipată și pregătită la locul stabilit.

Am avut sincer ceva emoții și de aceea m-am gândit că v-ar fi de folos un mic ghid de participare (pentru prima dată) la The Color Run, în cazul în care vă bate gândul să vă înscrieți și voi în cursele care anul acesta se vor desfășura din mai și până în iulie la Cluj, Timișoara, Iași și Mamaia.

  • În primul rând, echipează-te de alergare – cu pantofi speciali pentru alergare, sunt foarte importanți pentru a nu avea probleme și a nu te accidenta. Tricoul pe care îl primești în kitul de înscriere este perfect pentru o zi caldă, dacă bate vântul, așa cum a fost la București, ar fi bine să îmbraci o bluză cu mâneca lungă (dacă este din material special pentru sport cu atât mai bine) sub tricou.
  • Ai grijă unde prinzi numărul de concurs, trebuie să fie la vedere pentru a-ți recupera pozele făcute de fotografii competiției pe parcurs. Pe site-ul The Color Run, există o secțiune unde îți înregistrezi numărul de concurs și primești automat pozele în contul de Facebook.
  • Îți vei dori cu siguranță multe selfie-uri, așa că nu uita să îți iei un dispozitiv în care să poți ține telefonul fără a te incomoda când alergi (în plus, este bine să îl protejezi și de prafurile colorate).
  • Ia-ți prietenele cu tine la The Color Run, nu este prea distractiv de una singură. În plus, există un discount special pentru grupuri mai mari de 4 persoane.
  • Ora de acces în zona evenimentului (unde ai tot felul de activări pregătite de sponsori și organizatori) nu este aceeași cu cea de start. Startul se dă din 5 în 5 minute timp de o oră și jumătate deci ai tot timpul să iei startul.
  • Ar fi bine totuși să vii mai devreme pentru a prinde și momentul de încălzire – la București s-a desfășurat sub îndrumarea instructorilor World Class…
  • Prafurile de colorat, pe care voluntarii The Color Run le aruncă pe concurenți pe parcursul alergării nu patează, se iau de pe haine în mare măsură prin scuturare. Ce rămâne, se ia la spălat foarte ușor. Este indicat însă să îți protejezi ochii (este neplăcut orice praf în ochi) cu ochelari de soare și capul, dacă nu te încântă ideea de praf colorat în păr (în plus, te poate proteja și de soare).
  • Organizatorii s-au ocupat de toate detaliile – pe parcurs, ai 1 sau 2 puncte de hidratare, unde voluntarii îți oferă sticle de apă plată.
  • Atenție la protecția solară, mai ales că vine vara!

Cam acestea ar fi tips-urile pe care mi-ar fi plăcut să le cunosc înainte de eveniment. În rest, nu trebuie să vii decât cu poftă de distracție!

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Filmul săptămânii: Fast & Furious 8

Următor

35 de produse pe care să le ai vara aceasta de la Sephora