Cum am descoperit La Martina

Anul trecut, in primul an de existenta al blogului, am avut parte de numeroase experiente inedite, minunate si de care imi voi aminti mereu cu placere. Pe majoritatea vi le-am impartasit, dar, fara sa vreau, am ramas si datoare cu cateva povesti interesante. O astfel de poveste este cea legata de descoperirea brandului argentinian La Martina, care a deschis la finalul lui 2013 in Baneasa Shopping City cel mai mare magazin al sau din Europa Centrala si de Est.

La Martina a debutat ca manufacturier de articole pentru polo pe iarba, un sport nobil, chiar regal, dar treptat si-a diversificat gama de produse, in prezent propunand imbracaminte si incaltaminte pentru femei, barbati si copii, accesorii si chiar parfumuri, pastrand insa acelasi aer aristocratic, clasic, care l-a consacrat.

Inainte de Craciun, am avut placerea si surpriza de a descoperi magazinul (decorurile sunt minunate, un stil unic si nobil – podele din lemn, covoare din lana, canapele din piele, servicii de ceai din argint in stil british, volume princeps, articole de polo, tablouri sau mici obiecte de arta de colectie) si noua colectie primavara – vara 2014 La Martina, in cadrul unei sesiuni de styling, absolut inedite. Mai exact, am fost invitata pentru a imbraca un manechin, in stilul inconfundabil La Martina, cu articole din cea mai recenta colectie, abia sosita in magazin.

Desi colectiile La Martina se adreseaza in procent de 70% barbatilor si 30% femeilor, am ales styling-ul unui model feminin. Clientii brandului fac parte din categoria celor pentru care tendintele in moda palesc in fata unui stil personal recognoscibil, care integreaza fiecare piesa vestimentara sau accesoriu in propriul lifestyle, fara prea mare efort, care nu isi doresc sa epateze si care adora sa isi petreaca timpul liber desfasurand activitati sportive in aer liber. Clientul La Martina este sofisticat, cosmopolit si aristocratic si exact aceste atribute le-am vrut reflectate in tinuta manechinului meu. Ce parere aveti, am reusit?

Si daca sunteti curioase puteti descoperi live look-ul La Martina pe care vi-l propun, chiar in magazinul de la parterul Baneasa Shopping City. O sa va placa, boutique-ul La Martina, amenajat ca o incapere eleganta dintr-o hacienda nobiliara argentiniana.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Tratamente miraculoase pentru unghii

Următor

Tendinte coafuri 2014