Cum a fost la Rumble la Beat45

N-aș refuza niciodată să încerc ceva nou, mai ales în domeniile care mă pasionează. Așa am ajuns la Rumble, la Beat45. De fapt, ordinea în care le-am descoperit a fost alta. 

Un nou concept. Beat45

Mai întâi mi-a atras atenția noua sală de fitness din Floreasca – Beat45. De la poziționare la dotări și programe de fitness, totul este „altfel” la Beat45. 

Apoi am descoperit Rumble. De fapt, Beat45 propunea doar 2 tipuri de clase: Rumble și Reform. Acum s-a adăugat și Hit and Run.

La Rumble, recunosc, m-a atras în primul rând partea de box. Pentru că mi se pare că lovind într-un sac reușești să scapi de toți nervii, frustrările și vibe-ul negativ acumulate de-a lungul zilei… iar dacă ești și șofer, sunt convinsă că înțelegi cam de ce cantitate vorbim!

Și nu, nu ai nevoie de o experiență anterioară pentru Rumble. Nu e nevoie de vreo tehnică specială pentru a lovi sacul. Nu înveți să boxezi în cadrul clasei de Rumble!

Dar care-i treaba cu Rumble

Rumble este un antrenament foarte intens inspirat din box. El combină diverse tipuri de exerciții la 3 posturi diferite. Este deci un antrenament de tip ‘circuit’.

Este vorba în primul rând de sacii speciali de box umpluți cu apă, apoi de stepper și de bandă. Alternezi loviturile în sacul de box cu exerciții de forță și cardio. Câte 45-50 de secunde la un post, urmate de 10 secunde de pauză pentru a te muta la postul următor. În total, în jur de 45 de minute de exerciții, în care intră însă și etapele de încălzire și stretching.

Un detaliu foarte cool la Rumble este atmosfera specială, creată cu ajutorul luminii și muzicii. Acestea susțin ritmul impus pentru exerciții, oferindu-ți un real boost atunci când ai nevoie.

Programul de exerciții și ritmul sunt impuse de trainer. Și fiecare are propriul stil de a-și motiva și încuraja participanții. Sunt 4 antrenori care coordonează clasele de Rumble la Beat45. Eu am fost la 2, iar clasele au fost total diferite. Gradul de epuizare la final cam același :) … Dar și cel de satisfacție personală!

Mi-a fost puțin teamă înainte să ajung pentru prima dată la Rumble. Că nu voi reuși să țin pasul. Nu știam efectiv la ce să mă aștept. M-am uitat puțin chiar și pe youtube… peste tot se vorbea de energie și intensitate!

Și așa s-a și dovedit. Antrenamentul de Rumble este unul dintre cele mai intense la care am participat, iar senzația de oboseală de după este una dintre cele mai plăcute. Ciudată asociere de cuvinte, nu-i așa?

Dar este absolut normal. Consumi toată energia negativă pe care ai acumulat-o. De fapt, o transformi în energie pozitivă. Și te mobilizează incredibil. Adrenalină în stare pură! Ai impresia că poți face orice după… bine, începând de a doua zi dimineață, când mușchii vor durea mai puțin.

Ceea ce îți pot spune cu certitudine este că: Rumble nu este un antrenament plictisitor! Și ți-l recomand. Dar, te previn, e posibil să devii dependentă :) .

Pentru Rumble nu ai nevoie de echipament special – adică cel de sală obișnuit. Poți închiria mănușile de Box de la Beat45 și poți achiziționa și niște mănuși elastice, subțiri, de protecție, fără degete, care se poartă sub mănușile de box. Pentru pachete, prețuri și programări, intră pe Beat45.

 

CITEȘTE ȘI: Turn diet into lifestyle. 5 motive pentru a comanda LifeBox

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

10 cadouri de Crăciun parfumate

Următor

Advent Calendar LaChicBoutiqueRo 2018