Cum a fost la filmarea noului spot Garnier cu Andra

Garnier ColorNaturals

Cum a fost la filmarea noului spot Garnier cu Andra? O experiență inedită, în primul rând, pe care aș repeta-o, oricând, fără a sta pe gânduri.

Cum a fost efectiv? Ei bine, am avut locuri în rândul întâi (sau poate al doilea, dacă îl punem la socoteală și pe regizor) la filmarea noului spot Garnier Color Naturals Creme.

Am putut auzi indicațiile de regie, am urmărit numeroasele duble, de care este nevoie indiferent cât de profesionist este protagonistul… iar Andra este un profesionist desăvârșit.

Ascultă cu atenție și urmează instrucțiunile. Nu se plânge, nici de frig, nici de oboseală, chiar dacă după ore de filmare se află abia la a doua scenă a clipului – câteva secunde tandre alături de fiul său, David, care, la vârsta de 5 ani, este ca orice copil, dificil de forțat să repete la nesfârșit aceeași acțiune în fața camerelor. Și totuși, scena le iese perfect!

Ce înseamnă filmarea noului spot Garnier pentru Andra? Două zile de muncă, 16 ore pe zi, pe care le abordează însă cu zâmbetul pe buze. Pe mine m-a surprins capacitatea ei de a zâmbi și socializa după ore de filmare istovitoare…

Andra are o dublură, chiar și David, dar acestea sunt doar pentru aranjarea cadrelor, a luminilor, mobilierului și tot ceea ce presupune decorul fiecărei scene.

În permanență, Andra este flancată de Alexandru Abagiu & Sorin Stratulat (Beauty District, care se asigură că machiajul, respectiv coafura Andrei sunt perfecte în orice moment. Fiind vorba despre spotul unei vopsele de păr, evident accentul cade pe buclele eroinei și fiecare șuvită – atât de naturală în imagini – trebuie să stea exact așa cum trebuie.

V-am pregătit, împreună cu Garnier România, câteva imagini și impresii « la cald ». Enjoy!

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

Citește și alte articole din categoria Beauty:
Beauty news: Tesori d’Oriente
60 de ani de coafuri care rezistă, cu Taft

Cum să începi ziua minunat cu Dove DermaSpa
Experiența tratamentului cu Botox pentru păr
Cum scapi de celulită…

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Premiile Oscar
Anterior

Live blogging: Premiile Oscar, covorul roșu

Tchibo FOR BLACK ’N WHITE
Următor

Tchibo FOR BLACK ’N WHITE, lifestyle în alb-negru