Cum a fost la
Elle Style Awards 2013

Am petrecut o seara „sexy, stylish & spirited” ieri la Elle Style Awards 2013. A fost o petrecere stralucitoare, exceptionala din toate punctele de vedere, de la locatia spectaculoasa – Casa Poporului / Palatul Parlamentului, la multimea de invitati, vedete, prieteni si admiratori ai revistei Elle.

Dar cum a fost la Elle Style Awards 2013?

-In primul rand a fost multa lume la Elle Style Awards 2013, oameni frumosi, imbracati in spiritul acestei reviste care a implinit 16 ani de aparitii in Romania. Pe covorul rosu au pasit rand pe rand artisti consacrati ca Loredana, Inna, Cornel Ilie, Horia Brenciu, Antonia, Jojo, Sore Mihalache, Ana Ularu; vedete de televiziune ca Dana Rogoz, Virgil Iantu, Sonia Argint Ionescu, Adela Popescu, Mihaela Radulescu, Albertina Ionescu, Andreea Raicu, Daiana Anghel; designeri inspirati Stephan Pelger, Andra Andreescu, Kristina Dragomir, Andreea Constantin (Rhea Costa), Malvina Cservenschi, Madalina Dorobantu, Lucian Broscatean, Doina Levinza, Andreea Badala (Murmur) si multi multi altii…

Invalid Displayed Gallery

-Una dintre cele mai in voga, atat in tara cat si in strainatate, artiste, Inna ne-a incantat cu cateva melodii, printre care si mult fredonata Pohui.

-S-au dat premii si i-am putut admira fericitii castigatori, toti emotionati evident, ai acestei editii Elle Style Awards urcand pe scena centrala alaturi de Mihaela Radulescu (amfitrioana perfecta a evenimentului): Doina Levintza (Premiul  special), Inna (Best Music Artist), Andreea Raicu (Style Icon), Andreea Badala (Best Designer), Geta Voinea (Best Hair Stylist), Alex Abagiu (Best Make-up Artist), Alexandra Dinu (Personal Style), Marius Baragan (Best Photographer), Catalin Valean (Best Young Designer) si Catrinel Menghia (Best Model), care nu a putut fi prezenta dar a fost reprezentata de sora sa ce-i seamana tare mult.

-Am admirat, pentru prima data in Romania, live, creatii din colectia Dolce & Gabbana pentru acest sezon (mai este putin si primul boutique Dolce & Gabbana la din Romania se va deschide in Bucuresti, la Marriott)

-Am urmarit cu incantare o defilare de blanuri fine de la Paisi… modele frumoase, moderne, deosebite.

-Iar la final am plecat acasa cu numarul de decembrie al revistei Elle, un numar aniversar cu o coperta superba D&G style (apreciata de altfel chiar de Stefano Gabbana care a afisat-o pe pagina personala de Instagram acum cateva zile) cu Mihaela Radulescu, Andreea Raicu, Catrinel Menghia si Antonia in prim plan. Am rasfoit-o cum am ajuns acasa si mi-a placut… abia astept weekend-ul pentru a aprofunda lectura.

Cam asa a fost la Elle Style Awards 2013, o petrecere reusita pentru care intreaga echipa Elle merita felicitari sincere. Astept cu nerabdare editia din 2014.

Foto via Elle Romania

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Vitrine de Craciun la Paris

Următor

S-au aprins luminitele de Craciun in Bucuresti