Cum a fost la
Elle Style Awards 2013

Am petrecut o seara „sexy, stylish & spirited” ieri la Elle Style Awards 2013. A fost o petrecere stralucitoare, exceptionala din toate punctele de vedere, de la locatia spectaculoasa – Casa Poporului / Palatul Parlamentului, la multimea de invitati, vedete, prieteni si admiratori ai revistei Elle.

Dar cum a fost la Elle Style Awards 2013?

-In primul rand a fost multa lume la Elle Style Awards 2013, oameni frumosi, imbracati in spiritul acestei reviste care a implinit 16 ani de aparitii in Romania. Pe covorul rosu au pasit rand pe rand artisti consacrati ca Loredana, Inna, Cornel Ilie, Horia Brenciu, Antonia, Jojo, Sore Mihalache, Ana Ularu; vedete de televiziune ca Dana Rogoz, Virgil Iantu, Sonia Argint Ionescu, Adela Popescu, Mihaela Radulescu, Albertina Ionescu, Andreea Raicu, Daiana Anghel; designeri inspirati Stephan Pelger, Andra Andreescu, Kristina Dragomir, Andreea Constantin (Rhea Costa), Malvina Cservenschi, Madalina Dorobantu, Lucian Broscatean, Doina Levinza, Andreea Badala (Murmur) si multi multi altii…

Invalid Displayed Gallery

-Una dintre cele mai in voga, atat in tara cat si in strainatate, artiste, Inna ne-a incantat cu cateva melodii, printre care si mult fredonata Pohui.

-S-au dat premii si i-am putut admira fericitii castigatori, toti emotionati evident, ai acestei editii Elle Style Awards urcand pe scena centrala alaturi de Mihaela Radulescu (amfitrioana perfecta a evenimentului): Doina Levintza (Premiul  special), Inna (Best Music Artist), Andreea Raicu (Style Icon), Andreea Badala (Best Designer), Geta Voinea (Best Hair Stylist), Alex Abagiu (Best Make-up Artist), Alexandra Dinu (Personal Style), Marius Baragan (Best Photographer), Catalin Valean (Best Young Designer) si Catrinel Menghia (Best Model), care nu a putut fi prezenta dar a fost reprezentata de sora sa ce-i seamana tare mult.

-Am admirat, pentru prima data in Romania, live, creatii din colectia Dolce & Gabbana pentru acest sezon (mai este putin si primul boutique Dolce & Gabbana la din Romania se va deschide in Bucuresti, la Marriott)

-Am urmarit cu incantare o defilare de blanuri fine de la Paisi… modele frumoase, moderne, deosebite.

-Iar la final am plecat acasa cu numarul de decembrie al revistei Elle, un numar aniversar cu o coperta superba D&G style (apreciata de altfel chiar de Stefano Gabbana care a afisat-o pe pagina personala de Instagram acum cateva zile) cu Mihaela Radulescu, Andreea Raicu, Catrinel Menghia si Antonia in prim plan. Am rasfoit-o cum am ajuns acasa si mi-a placut… abia astept weekend-ul pentru a aprofunda lectura.

Cam asa a fost la Elle Style Awards 2013, o petrecere reusita pentru care intreaga echipa Elle merita felicitari sincere. Astept cu nerabdare editia din 2014.

Foto via Elle Romania

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Vitrine de Craciun la Paris

Următor

S-au aprins luminitele de Craciun in Bucuresti