Cum a fost în weekend cu Mini Cooper D

Am petrecut un weekend minunat alături de un Mini Cooper D într-una dintre culorile toamnei și-am descoperit împreună câteva locuri încântătoare. Sau le-am redescoperit. Și m-am gândit să vi le recomand.

V-am mai spus că toamna aceasta este preferata mea? Cred că da! Și ador să profit de weekend-urile însorite și calde. Iar dacă am și „companie” pe măsură, cu atât mai bine.

Mini Cooper D s-a încadrat perfect în categoria menționată mai sus. Este un companion minunat, plăcut de condus în oraș, foarte sprinten în afară lui. Dar despre experiența la volanul modeluli Mini Cooper D, îți povestesc pe shedrives.ro. Aruncă o privire, mai ales dacă ești fan mașini și condus!

Aici aș vrea să vă povestesc despre locurile în care am fost în weekend-ul petrecut cu Mini Cooper D.

Hotel Epoque Relais & Châteaux

Ne-am început ziua cu o cafea bună, într-un loc atât de frumos și plin de clasă, o oază de liniște, cu un vibe pozitiv extraordinar. Este vorba despre Hotel Epoque, primul hotel din România care a devenit anul acesta membru Relais & Châteaux. Situat într-o zonă extrem de frumoasă, în apropiere de Parcul Cișmigiu, Hotel Epoque este locul ideal pentru a-ți începe weekend-ul, alături de o cafea bună și o lectură plăcută, pe terasă, profitând de razele soarelui tomnatic.

Complet înviorată de această experiență matinală, am decis să rezolv toate treburile rămase neterminate din timpul săptămânii. Nici nu mi-am dat seama când au zburat orele și de câte ori s-au repetat melodiile din playlist-ul preferat. Ador să conduc în Bucureștiu liber, ascultând muzică.

La dejun, am încercat ceva nou – o pizza la felie, într-un loc proaspăt inaugurat în zona Titulescu, Treevi Pizza, pe care ți-l recomand și ție. Am încecat mai multe sortimente (mă încântă conceptul ăsta pentru că pot încerca mai multe tipuri deodată). Preferata mea? Pizza Calabra (cu salam Calabra și gorgonzola – Yum)!

Seara mi-am petrecut-o în compania cățeilor. Le promisesem o plimbare mai lungă și m-am ținut de cuvânt. Mai ales că a doua zi urma să îi las singuri mai multă vreme.

Urbarn

Nicio dimineață fără cafea! Și un loc nou și cool în care să o beau este un bonus. Urbarn este o cafenea simpatică în zona Romană, cu cafea bună, biscuiți de casă delicioși… și nu numai pentru noi, ci și pentru căței. Pentru că a Urbarn, cățeii sunt bineveniți și tratați cu biscuiți fragezi, homemade, special pentru ei.

Îmi plac la nebunie pozele de toamnă, cu frunze, culori… Iar în weekend-ul acesta, și cu Mini Cooper D în peisaj. Am făcut deci o escală la Snagov pentru un shooting ad-hoc, iar apoi am pornit spre Ploiești. 

Conacul Domnița Ralu

Înainte de Ploiești, însă, am oprit la Chitorani, la Conacul Domnița Ralu. Mai fusesem în zonă și este superb. Vie cât vezi cu ochii și un conac vechi boieresc, în care funcționează și un restaurant. Nu am rămas la masă – cred că este bine să încerci o rezervare, dacă te bate gândul să îi faci o vizită pentru că este destul de aglomerat – dar am plecat cu o energie pozitivă de acolo.

Dionysos

Am încheiat scurtul roadtrip în locul care a fost ținta mea de la începutul weekend-ului: Restaurantul Dionysos. Mâncarea grecească este sus de tot în topul preferințelor mele, iar la Dionysos om mâncat unele dintre cele mai bune preparate grecești din România. Nici de data aceasta nu m-a dezamăgit, așa că merită drumul, ți-l recomand!

 

CITEȘTE ȘI: Mini Cabrio

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Cina la Cafe Boulevard

Următor

Unde mănânci un mic dejun bun în București (9): Narcoffee