Cronica de film: Taken 3

2015 a inceput in forta din punct de vedere cinematografic, cu a treia si ultima parte a seriei Taken, cu Liam Neeson.

Taken 3: Teroare în L.A respecta tiparele primelor doua filme, precum nivelul ridicat de adrenalina al situatiilor limita in care se gaseste eroul central, fostul agent CIA Bryan Mills.

După ce si-a salvat fiica deconspirand o retea de traficanti de carne vie din Paris, a eradicat o banda de teroristi din Istanbul pentru a-si recupera sotia, Bryan Mills (Liam Neeson) este de data aceasta pus in postura de a porni intr-o cursa contra cronometru pentru a-si demonstra nevinovatia in ultima parte a francizei, Taken 3: Teroare în L.A. Acuzatiile sunt foarte grave si tragice, Mills fiind suspect de uciderea fostei sale sotii, Lenore (Famke Janssen).

Pornit intr-o cursa nebuneasca pentru identificarea si pedepsirea adevaratilor ucigasi, cu o armata de politisti si criminali pe urmele sale, Bryan Mills demonstreaza ca nu si-a pierdut aptitudinile de super –agent, dobandite in anii in care a lucrat pentru Serviciile Speciale, intrezarindu-se talentul special al lui Luc Besson (responsabil pentru scenariul Taken) in toate scenele de actiune.

Ce sa va mai spun? Taken 3: Teroare în L.A. este un film de vazut, mai ales pentru fanii genului, avand toate ingredientele unei pelicule de actiune de succes: suspans, efecte speciale, evadari si urmariri spectaculoase, super eroi (fara super puteri, inarmati doar cu mult curaj). Taken 3 ajunge pe marile ecrane din tara vineri, 9 ianuarie, fiind distrubuit in Romania de Freeman Entertainment.

Ce ziceti, mergeti sa il vedeti?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

How to wear faux fur

Următor

6 trucuri de beauty pentru vreme foarte rece