Cronica de film: St. Vincent

Pentru ca este asa frig si urat afara, iar seara poate simtiti nevoia totusi sa iesiti sa va relaxati, va recomand un film, lansat vineri in cinematografe, o comedie simpatica si inteligenta – St. Vincent / Sf. Vincent cu Bill Murray.

Bill Murray straluceste efectiv in comedia St. Vincent, intr-un rol deloc stralucitor, din contra. El este Vincent McKenna, un veteran al razboiului din Vietnam, parior inrait si betivan, cam afurisit si deloc amabil, un personaj pe care nu poti decat sa il detesti.

Aparitia in viata acestuia si relatia ciudata care se infiripa cu noul vecin, un pusti de 12 ani pe nume Oliver, a carui mama (interpretata de Melissa McCarthy) recurge, fortata de imprejurari, la serviciile lui Vincent ca babysitter, dezvaluie treptat o noua fata a protagonistului, un caracter nobil si altruist, adanc ingropat insa, si de mult uitat.

Recunosc ca nu sunt o mare fana a lui Bill Murray, dar mi-am dorit sa vad St. Vincent de cand am vazut pentru prima data trailerul filmului, iar acum mi-as dori sa il vad anul viitor printre nominalizatii la Oscar. Pentru ca face un rol exceptional. Filmul este foarte amuzant, dar si emotionant, real si totodata improbabil, prin deznodamantul sau, dar si prin prietenia dintre cele doua personaje.

St. Vincent / Sf. Vincent este un film de vazut, merita sa il descoperiti in cinema. St. Vincent ruleaza de vineri, 5 decembrie si este distribuit in Romania de Forum Film.

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

5 comentarii

  1. Nu sunt prea mare consumatoare de comedii dar vizionand trailerul cred ca mi-ar placea sa il vad . L-am retinut .

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Concurs Calendar de Advent:
7 decembrie (incheiat)

Următor

Concurs Calendar de Advent:
8 decembrie (incheiat)