Cronica de film: Seventh Son

Americanii pur si simplu nu pot rezista unei serii de aventuri cu vrajitori si vrajitoare… si sincer, imi pare bine, pentru ca mi-a placut Seventh Son / Al saptelea fiu, ecranizarea primei carti din seria Cronicile Wardstone.

Un film de aventuri plin de suspans si presarat cu replici amuzante, Seventh Son Son / Al saptelea fiu este perfect pentru weekend.

Veti avea ocazia sa revedeti nume consacrate precum Julianne Moore (in rolul vrajitoarei Malkin, intr-un rol de vrajitoare care se inscrie printre favoritele mele alaturi de cel jucat de Michelle Pfeiffer, vrajitoarea Lamia, in Stardust) si Jeff Bridges (in rolul vraciului Gregory), si sa intrati in atmosfera unei povesti fantastice care sunt sigura ca va continua.

Thomas Ward este al saptelea fiu al unui al saptelea fiu, ceea ce ii confera aptitudini exceptionale. Este si motivul pentru care Vraciul, Master Gregory, este hotarat sa il ia in ucenicie, introducandu-l intr-o lume spectaculoasa si infricosatoare, arucandu-l in lupta cu fortele malefice, pe care acesta incearca sa le extermine dintotdeauna. Tanarul ucenic nu are insa la dispozitie decat cateva zile pentru a invata de la maestrul sau, sa se lupte, sa se apere, sa supravietuiasca si sa infranga fortele Intunericului, pentru ca amenintarea puternicei Malkin, regina Fortelor Raului, creste odata cu apropierea Lunii Rosii.

Va recomand Seventh Son / Al saptelea fiu pentru aproape doua ore de aventuri si suspans, o poveste pentru toate varstele, ce dispune de toate ingredientele pentru a va cuceri. Seventh Son ruleaza din 2 ianuarie in cinematografe, fiind distribuit in Romania de Ro Image.

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

6 trucuri de beauty pentru vreme foarte rece

Următor

Golden Globes 2015