Cronica de film: Nuntasi de inchiriat

Weekend-ul este despre relaxare, incarcarea bateriilor pentru o noua saptamana, asa ca reteta perfecta ar o fi portie de ras sanatoasa inca de vineri seara pentru destindere. Saptamana aceasta iti recomand o comedie traznita din toate punctele de vedere, The Wedding Ringer / Nuntasi de inchiriat care m-a facut sa uit pentru cateva zeci de minute de absolut toate task-urile nerealizate, de probleme si intrebari fara raspuns.

Poveste simpla, problema complicata: Doug, un avocat de succes, bun la suflet, dar cam plinut, se confrunta cu o mare problema, neavand niciun prieten care sa ii poata fi alaturi in ziua nuntii (cu o femeie superba, pe care o considera mult peste nivelul sau), adica peste doar 10 zile. Solutia i-o ofera Jimmy care detine agentia Best Man Inc. ce ofera servicii in aceasta directie – inchiriere nuntasi, inclusiv cavaler de onoare, fabricand dovezi pentru un intreg trecut aventuros impreuna.

Nu cred ca trebuie sa va mai spun ca nuntasii inchiriati de Doug sunt cele mai ciudate personaje, de la fostul condamnat la manechinul cu probleme de exprimare, dar reusesc in final sa intre in pielea personajelor atribuite si sa se achite onorabil de sarcina de cavaleri de onoare.

O astfel de punere in scena de proportii – pachetul contractat de Doug la Best Man fiind cel mai mare din istorie – este presarata evident cu peripetii amuzante, eu abia mai respiram de ras la scena in care Doug si noul sau cel mai bun prieten Jimmy le dau o lectie de dans invitatilor la o nunta unde patrunsesera neinvitati pentru a face research…

Va recomand comedia The Wedding Ringer / Nuntasi de inchiriat pentru a va distra putin la final de saptamana. Filmul intra astazi in cinematografe si este distribuit in Romania de InterCom Film.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Noul parfum Yves Saint Laurent Black Opium

Următor

Beauty News L’Oreal Paris: Nutri Gold Extraordinary Oil