Cronica de film: Mortdecai

Un nou film cu Johnny Deep ? Evident ca trebuia vazut rapid, cum ar fi in avanpremiera… Am ajuns deci aseara la Cinema City pentru a viziona Mortdecai, o comedie irezistibila, cu o pleiada de nume sonore in distributie : alaturi de Johnny Deep, i-am revazut pe Gwyneth Paltrow, Olivia Munn, Ewan McGregor, Paul Bettany si Jeff Goldblum.

Si acum sunt inca putin ametita, actiunea se deruleaza rapid, Johnny Deep (de data aceasta erou central, omniprezent, nu episodic ca in Into the Woods) e absolut incantator, personajul sau, aristocratul britanic Charlie Mortdecai jongland in cele peste 100 de minute al filmului cu batausi rusi foarte furiosi, agenti MI5 (printre care si Ewan McGregor), colectionari de arta de diferite nationalitati, un terorist international si o sotie superba foarte autoritara (Gwyneth Paltrow).

Mortdecai

Charlie Mortdecai este un dealer de arta nu chiar foarte cinstit, care aflat in pragul insolventei accepta propunerea MI5 alaturandu-se agentilor sai in cautarea unui tablou furat – o lucrare de Goya foarte rara – care in plus tainuieste si contul secret in care Hermann Goering, unul dintre capii nazisti, isi ascunsese o mare parte din averea sa. Aventura sa il poarta din Londra la Moscova si la Los Angeles, impreuna cu credinciosul si neobisnuitul sau majordom Jock (interpretat magistral de Paul Bettany), care-l scoate din toate situatiile periculoase in care extravagantul si aiuritul lord Mortdecai se arunca parca orbeste.

Mie mi-a placut mult Mortdecai, am adorat umorul negru britanic de buna calitate si ritmul sustinut al actiunii. Vi-l recomand pentru o seara revigoranta dupa birou sau o iesire relaxanta in weekend.

Mortdecai are premiera in cinematografe weekend-ul acesta, pe 23 ianuarie, si este distribuit in Romania de InterComFilm.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Beauty news: MAC Lightness of Being

Următor

Cronica de film: American Sniper / Lunetistul American