Cronica de film:
Horrible Bosses 2

Nick (Jason Bateman), Dale (Charlie Day) si Kurt (Jason Sudeikis), eroii din Horrible Bosses (sunt sigura ca nu i-ati uitat) s-au intors, mai nebuni si mai amuzanti ca niciodata. De vineri, intra in cinematografe Horrible Bosses 2 / Sefi de cosmar 2 .

Pentru ca nu mai suporta jugul unor sefi de cosmar – Nick era haituit de Dave (Kevin Spacey), in prezent in inchisoare, Dale de Julia (Jennifer Aniston), la fel de disperata sa il aduca pe acesta in patul sau, iar Kurt de drogatul Booby (Colin Farrell), impuscat in prima parte de Dave – cei trei prieteni se lanseaza, fara un plan precis, pe cont propriu intr-o afacere. Inselati de un potential investitor, Bert Hanson (Christoph Waltz), cei trei se regasesc la putin timp dupa demararea afacerii in situatia de a pierde totul, iar disperarea ii impinge din nou sa conceapa un plan nebunesc – rapirea pentru rascumparare a fiului lui Bert, narcisistul Rex (interpretat de Chris Pine).

Lucrurile nu merg asa cum si-au imaginat, cei trei lasand la voia intamplarii multe dintre detaliile importante ale rapirii puse la cale, si se complica, cum era de asteptat, pana in punctul in care risca ca fie acuzati si inchisi pentru crima si rapire.

Actiunile si dialogurile eroilor sunt insa atat de amuzante, incat nu vei regreta ca ai ales sa petreci cele aproape 2 ore la cinema pentru a viziona continuarea povestii eroilor din Horrible Bosses, o comedie fenomen.

Ce mi-a placut la Horrible Bosses 2 ?

– Chimia dintre personaje, cei trei prieteni – interpretati de Jason Bateman, Charlie Day si Jason Sudeikis – sunt atat de diferiti si totusi atat de asemanatori in naivitatea cu care privesc viata si pe cei din jurul lor. Desi vorbesc toti trei deodata, fiecare pe alt subiect, fiecare cu o alta obordare, in final se completeaza perfect, sustinandu-se neconditionat in orice situatie.

– Personajele negative, interpretate cu aplomb de Jennifer Aniston, Christoph Waltz si Kevin Spacey.

– Cursa senzationala cu masini de la final, in care este implicat si enigmaticul Dean MF Jones, interpretat de Jamie Foxx, un alt actor pe care il ador, mai ales in roluri de comedie.

Invalid Displayed Gallery

Horrible Bosses 2 / Sefi de cosmar se lanseaza in cinematografe pe 28 noiembrie, fiind distribuit in Romania de Freeman Entertainment.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Clean, Play, Love

Următor

Wind of change