Cronica de film: Dumb and Dumber To

Pentru mine nu au trecut chiar 20 de ani de cand am ras pentru prima oara la Tantalaul si Gogomanul, dar am facut-o apoi ori de cate ori am mai prins filmul la TV . Era o perioada in care stiai aproape sigur ca orice film are o singura parte, dar sincer, mie nu mi-a parut deloc rau sa vad ca Tantalaul si Gogomanul are, in sfarsit, si o continuare.

In Dumb and Dumber To/MAI TANTALAU, MAI GOGOMAN totul s-a schimbat. Cu excepția eroilor principali: Lloyd si Harry. Daca ai ras la prima parte, cu siguranta o vei face si la a doua. Din momentul in care Jim Carrey și Jeff Daniels au inceput sa schimbe replici in film, nu au fost multe momente in care nu am avut macar un zambet pe fata.

Filmul incepe intr-un azil de batrani unde Harry l-a ingrijit pe Lloyd timp de 20 de ani, acesta fiind intr-un fel de coma dupa ce fusese refuzat de Mary. Apoi Harry are nevoie de un rinichi, iar solutia pare a fi fata lui de care nu stia absolut nimic si care a fost rezultatul unei aventuri din tinerete.

Dupa o serie de aventuri in care fac numai tampenii, cei doi ajung la o intalnire a celor mai mari savanti din lume. Si aici comicul de situatie domina povestea si, evident, finalul este cel pe care-l astepti cel mai putin. Chiar daca cei 20 de ani se vad pe fetele actorilor principali, Jim Carrey șiJeff Daniels sunt senzationali si merita sa te rupi pentru doua ore din goana dupa cadouri si a pregatirilor de Craciun.

Pentru ca Sarbatorile inseamna buna dispozitie, iar MAI TANTALAU, MAI GOGOMAN este un film fabulos daca ai fost fanul primului film, iar daca nu ai fost este un film cu umor clasic in care Jim Carrey este, inca o data, spectaculos.

Dumb and Dumber To / MAI TANTALU, MAI GOGOMAN

Din acest weekend MAI TANTALAU, MAI GOGOMAN ruleaza in cinematografele din toata tara, distribuit de Freeman Entertainment.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

3 comentarii

  1. De cand am vazut acest trailer la tv m-am bucurat enorm pt aceasta aparitie! Trebuie neaparat sa-l vad mai ales ca pe primul l-am vazut de zeci de ori.:) Si mai sunt 2 filme de la Disney pe care le astept cu nerabdare Cinderella si Into The Woods <3

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

InstaLife #3

Următor

Concurs Calendar de Advent:
14 decembrie (incheiat)