Coşurile cadou de Crăciun, cadoul perfect pentru partenerii de afaceri

cosuri cadou Borealy

Sărbătorile de sfârşit de an reprezintă ocazia perfectă pentru companii de a-şi surprinde contactele de valoare, oamenii care direct sau indirect contribuie la bunul decurs al business-ului cu daruri rafinate.

Dar cum arată atelierul de cadouri de lux al Moşului în acest an? Colecţia de cadouri pentru Crăciun Borealy abundă în coşuri şi seturi cadou cu caracter business şi corporate, Chinelli, Credan, Designhutte, Friedrich, Valenti, Parker şi S.T. Dupont find doar câteva dintre producătorii ce semnează accesorii incluse în daruri pline de rafinament şi eleganță.

Ne vom concentra însă atenţia asupra categoriei de coşuri cadou pentru Crăciun, pusă la dispoziţie de Borealy.

Coşurile cadou de Crăciun Borealy pot fi oferite celor mai importanţi clienţi şi furnizori, angajaţilor, partenerilor de afaceri şi potenţialilor colaboratori.

Scopul acestor daruri corporate îl reprezintă reafirmarea relaţiilor business de succes, recunoaşterea performanţelor şi implicării angajaţilor cheie în evoluţia companiei, respectiv consolidarea legăturilor dintre cel care oferă şi destinatar.

CITEȘTE ȘI: Cele mai frumoase reclame de Crăciun

Cosuri cadou Borealy

Strategie de marketing: Nu este o noutate pentru nimeni faptul că un cadou elegant şi bine ales reprezintă un contact important cu potenţiali noi clienţi sau parteneri de afaceri. Darul poate fi privit drept o carte de vizită a celui care îl oferă, elocventă statutului, profesionalismului şi succesului său în afaceri. Imaginaţi-vă surpriza şi încântarea destinatarului atunci când primeşte un cadou business rafinat, mirarea acestuia la gândul atenţiei, generozităţii şi consideraţiei de care daţi dovadă!

CITEȘTE ȘI: Armani Dolci: colecția specială de dulciuri pentru Crăciun

Promotional Products Association International (Asociaţia Internaţională a Produselor Promoţionale) a efectuat în ultimii ani mai multe studii ce au urmărit impactul cadourilor corporate şi a produselor promoţionale asupra relaţiei dintre companii şi destinatari. Potrivit rezultatelor acestor studii, furnizorii de servicii şi companiile care au oferit daruri clienţilor lor şi-au dublat şansa de a fi contactaţi de beneficiarii cadourilor, spre deosebire de companiile care nu au intreprins nici un gest în acest sens. Aşadar, oferind coşuri cadou de Crăciun Borealy reprezintă mai mult decât un nobil gest dedicat oamenilor importanţi din mediul profesional, fiind şi o investiţie în reputaţia, popularitatea şi succesul propriei afaceri.

Cosuri cadou - Borealy

De ce cadouri şi nu card gift-uri: Caracterul personal al cadoului fizic, alcătuirea sa şi ocazia specială cu care este oferit cântăreşte mai mult în ochii destinatarului decât un gift card sau un alt tip de stimulent. Prin originalitatea componenţei şi frumuseţea prezentării coşurilor cadou de Crăciun Borealy, prin actul în sine de a oferi un dar, cadourile tradiţionale vor avea întotdeauna o valoare intrinsecă aparte şi subtilă, pe care nici un gift card nu o poate înlocui. Cadourile de Crăciun Borealy au personalitate, iar oferta variată a celui mai bun magazin online de cadouri din România ne asigură că specificul darului ales se va putea alinia personalităţii celui sau celei căreia îi este adresat. Fie că este un pasionat al maşinilor sport, al ultimelor gadgeturi Apple, al bărcilor cu pânze sau un împătimit al golfului, în vitrinele virtuale Borealy veţi găsi darul perfect de Crăciun. Dacă doriţi să oferiţi un cadou cu un caracter impersonal, seturile de birou, agendele îmbrăcate în piele naturală, coşurile cadou de Crăciun Borealy, seturile gourmet sau instrumentele de scris de lux sunt alegeri practice şi de bun gust.

Aşadar, oferiţi cadouri alese oamenilor de valoare din viaţa profesională, daţi dovadă de nobleţe, generozitate şi atenţie, iar investiţia de azi va îşi va releva roadele mâine! Şi nu uitaţi – cheia succesului în afaceri stă, întotdeauna, în mâinile clientului, aceleaşi mâini în care veţi aşeza cu ocazia acestui Crăciun, cadoul perfect!

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

Citește și alte articole din categoria LIFESTYLE:
Armani Dolci: colecția specială de dulciuri pentru Crăciun
Calendarul Pirelli 2016 by Annie Leibovitz a fost prezentat la Londra
Cum să te îmbraci dacă mergi la o cursă de Formula 1
Italia are gust de Nespresso

Calendarul Pirelli: Karen Elson este Miss Septembrie 2015
5 obiceiuri sănătoase la început de toamnă
Filmul cu cele mai frumoase și scumpe haine și mașini din 2015
Adidas Superstar Supershell
So chic: Vespa 946 Emporio Armani

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Anterior

Advent Calendar LaChicBoutique: 9 decembrie (încheiat)

Calendarul Campari 2016
Următor

Kate Hudson arată fabulos în Calendarul Campari