CoolBuy Club – Card Privilege

Cumparaturi si un card de privilegii: combinatia irezistibila pentru orice shopaholic. Doar ca nu este vorba exclusiv de cumparaturi. Prin Cardul Privilege de la CoolBuy Club, pe langa discounturi si oferte speciale in magazinele partenere, beneficiezi de asigurare de calatorie (oricate calatorii, 30.000 de euro), ceea ce sa recunoastem este un stres in minus in cazul vacantelor si un avantaj important daca calatorim frecvent in interes de afaceri, de bilete cumparate in avans pentru diverse premiere culturale si sportive, intrari gratuite si reduceri pentru diferite activitati recreative, asistenta rutiera (esentiala daca, ca si mine, nu esti sigura nici macar de locul in care se afla roata de rezerva) si de un serviciu, care de ce sa nu recunosc ca m-ar incanta, de concierge in zilele lucratoare, intre orele 9 si 18.

Am enumerat pe scurt beneficiile cardului Privilege care m-au cucerit pe mine, dar cred ca ar trebui sa arunci si tu o privire sa vezi exact ce te-ar tenta din oferta CoolBuy.

Printre parteneri am regasit cateva nume foarte interesante: Tratoria Verdi, Sofa, Predeal Comfort Suites, Gloria Jean’s Coffees, Domo, Eden Spa, Muzeul Peles, hotelurile Continental, Tenis Club Champion, Oxette, dar lista este ampla si trebuie studiata. Ofertele includ discounturi la nota de plata intre 5 si 20% la restaurante, tarife preferentiale pentru vacante si city break intr-o anumita perioada, cadouri si reduceri in saloane de infrumusetare, cabinete medicale si centre sportive, dar si multe altele.

Pe mine ma tenteaza achizitia unui card Privilege pentru ca imi ofera beneficii si discounturi in locatii in care merg deja, pentru activitati la care ma gandeam sau solutii pentru anumite dificultati (ma refer aici la asistenta rutiera in primul rand) si nu ar genera deci cheltuieli suplimentare, dimpotriva. De aceea m-am gandit sa vi-l si recomand, poate il veti gasi si voi la fel de util.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Beyonce noua imagine H&M

Următor

Bijuterii de vis